Skip to main content

La fel ca la primul tur, Pro TV şi-a decalat filmul din seara alegerilor cu o oră. Antena 1 întrerupe filmul. Cum afectează alegerile grilele posturilor generaliste

 
Alegeri
Alegeri

AlegeriAl doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale care se va desfăşura pe 16 noiembrie va afecta grila obişnită a posturilor generaliste de televiziune din ziua de duminică. Ce schimbări intervin în program?

Publicitate

Pro TV a decalat cu o oră debutul filmului din ultima zi a săptămânii, Antena 1 îşi întrerupe filmul pentru o ediţie specială, iar Prima TV împinge" Schimb de mame după rezultatele exit-poll-urilor.

În programul Televiziunii Române au fost introduse mai multe programe speciale dedicate alegerilor prezidenţiale.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, ce se va întâmpla pe posturile generaliste în seara alegerilor şi cum şi-au schimbat programul:

  • Filmul de duminică seara de la Pro TV a fost decalat cu o oră din cauza primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Astfel, pelicula "Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul fulgerulu" va fi difuzată începând cu ora 21.30. Până la începerea filmului, Pro TV are în program jurnalul Ştirile Pro TV.
  • Antena 1 a ales o altă soluţie: întreruperea filmului pentru un program special. După Observator, filmul "Propunere indecentă" începe la 20.30. La 21.00 însă, filmul se întrerupe pentru un sfert de oră de Ediţie specială, în care se vor prezenta rezultatele exit-poll-urilor.
  • Kanal D nu şi-a modificat deloc programul de seară. Va difuza, ca de obicei, Ochii din umbră, cu Ernest şi apoi KidSing.
  • Şi la Prima TV programul a fost schimbat. Schimb de mame, care, în mod normal era de la ora 20.30, începe mai târziu, de la 21.15, după rezultatele exit-polluri. Programul special din ziua alegerilor debutează la Prima TV începând cu ora 20.45 când televiziunea lui Cristian Burci va difuza "Focus Special" (20.45 - 21.15). Postul de televiziune va mai difuza un alt "Focus Special" începând cu ora 23.20.
  • TVR 1 şi-a schimbat întreaga grilă pentru seara de duminică. Postul public va difuza Telejurnalul la ora obişnuită, de la ora 20.00. Imediat după principalul jurnal de ştiri, TVR 1 va difuza mai multe emisiuni speciale: "Scrisori pentru Preşedinte" (II) (18.35 - 19.35), "Aşa-i românul!" (19.35 - 19.45) şi "Preşedinte pentru România (20.55 - 00.05).
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalinnn Catalinnn
    Iarasi va fi Kanal D pe primul loc pe national? :))

Trimite un comentariu

sus