Skip to main content

Lukacsi: Ştirile TVR au relatat toate protestele din campania electorală. Se încearcă discreditarea mea

 
Lukacsi
Lukacsi

LukacsiDirectorul Ştirilor TVR, Claudiu Lukacsi, a declarat joi noaptea, pentru Mediafax, că toate protestele din perioada campaniei electorale au fost prezentate în toate jurnalele de ştiri ale TVR, precizând că are convingerea că în prezent se încearcă discreditarea sa şi înlocuirea sa din funcţie.

Publicitate

Agenţia Mediafax i-a transmis, marţi, o serie de întrebări lui Claudiu Lukacsi (Claudiu Lucaci), prin intermediul Departamentului de Comunicare al TVR, după ce Andrei Muraru, Radu Carp şi Romina Surugiu, membri ai Consiliului de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), au solicitat public, în aceeaşi zi, demiterea lui Lukacsi din funcţia de coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri, din cauză că "televiziunea publică a fost singura televiziune care nu a prezentat manifestaţiile publice de vineri, 14 noiembrie".

Până ieri - când agenţia Mediafax a prezentat punctul de vedere al lui Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, care s-a declarat nemulţumit de modul în care au fost reflectate la TVR protestele din 14 noiembrie -, Departamentul de Comunicare al TVR nu a transmis niciun răspuns la întrebările adresate marţi de Mediafax lui Claudiu Lukacsi. Reprezentanţi ai TVR au precizat ieri că nu au niciun punct de vedere de comunicat pe acest subiect.

Claudiu Lukacsi a declarat ieri noaptea, pentru Mediafax, că a răspuns la întrebările adresate încă de marţi, iar răspunsurile le-a transmis Departamentului de Comunicare din TVR, în conformitate cu regulamentele din Televiziunea Română. El a precizat că Departamentul de Comunicare din TVR este în subordinea lui Stelian Tănase şi a făcut dovada e-mailului pe care l-a transmis marţi către Departamentul de Comunicare al TVR, în care a răspuns la întrebările adresate de agenţia de presă.

Potrivit lui Lukacsi, este "de neînţeles" de ce Departamentul de Comunicare al TVR nu a transmis răspunsurile la întrebări. "E de neînţeles, pentru că domnul Tănase are de două zile punctul meu de vedere oficial. Mi se pare de necrezut", a spus Claudiu Lukacsi.

De asemenea, Claudiu Lukacsi a precizat că are convingerea că în prezent se încearcă discreditarea sa, pentru a fi înlocuit din funcţia de coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri din TVR.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • coca coca
    Claudia, ce naiba, fii barbata, da-te demisa!
  • Dani Dani
    Claudiu, asta meriti! Ai crezut ca iese Ponta si te pune sef la TVR. Acum sper sa ajungi unde-ti este locul:la gunoi!
  • kapo kapo
    Lukacsi, nu mai minti si nu te mai agata de fuctie. Nu-ti fie teama ca nu te lasa pe drumri nen-tu Viorel Ponta. Sigur te numeste consul la Cape Town sa iti bei cafea cu Zaharescu. Sau poateai vrea caraus de poseta al doamnei Ovidiu Miculescu la New York, la ONU?

    CIUMA ROSIE!!
  • PSD SUCKS HARD PSD SUCKS HARD
    Lucaci,recunoaste ca esti politrucul PSD din TVR....ce-i asa de greu???Fii barbat :)))))))
  • nadia nitov nadia nitov
    in declaratia asta se oglindeste personalitatea hada a omului de partid comunist roman! si in ceasul al 25 lea, el minte! nu conteaza ca stie toata tara ca n-a mai putut lukacsi de supararea romanilor iesiti in strada, apoi de bucuria lor, care oricum ii lezeaza omului de casa al psd viitorul, el minte senin sperand ca cine il va judeca va fi tot vreun pesedist care-l va exonera de vina. ei se stiu multi, prea multi, in toate functiile de conducere cu putinta si sunt siguri ca minunea declansata de iohannis nu va dura mai mult de trei zile. SI DACA DUREAZA?

Trimite un comentariu

sus