Skip to main content

VIDEO. Mircea Badea, bătut în ring de motociclistul Teodor Emi. Filmul luptei

 

mircea badea
Foto: WowBiz

Publicitate

Realizatorul TV Mircea Badea a fost bătut în ring de Teodor Emi, unul dintre motocicliștii care l-au confruntat în urmă cu câteva luni, potrivit WowBiz.ro, care a postat o serie de fotografii și o înregistrare de la evenimentul care a avut loc astăzi.

Badea ar fi fost înfrânt după o repriză, adică trei minute, mai precizează sursa citată.

VIDEO: Confruntarea dintre Mircea Badea și motociclist. Sursa video: WowBiz:

VIDEO. Filmul luptei, pe larg:

La scurt timp, a venit și reacția lui Badea pe pagina sa de Facebook. „Dupa meci. Totul ok. Nu am obisnuinta efortului fizic specific dupa cum am mai spus, asa ca am oprit cand suflul nu mai era ok. P.S. Trebuia sa fi negociat runde de doua minute, nu de trei.”, a scris Badea pe Facebook.

Mai mulți motocicliști l-au confruntat pe Mircea Badea la sfârșitul lunii august, după ce acesta i-a amenințat pe post pe unii dintre ei. În august, Badea și-a mutat biroul în curtea din fața sediului Antenei 3. După acest moment, realizatorul a început să fie șicanat de motocicliști care treceau pe lângă sediul Antenei și turau motoarele.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate și să le sărim cu picioarele pe cap”, spunea atunci Badea.

După aceste afirmații, motocicliștii au venit în fața lui Badea cerându-i să se țină de cuvânt.

„Mircea, rămâne sau nu valabilă provocarea?”, i s-a adresat un motociclist lui Badea. „Mă, tu acuma ce vrei exact de la mine”, îi spune acesta apropiindu-se de el și dându-și cravata jos de la gât. „Ai spus că tu te bați, că nu știu ce, nu știu cum…”, i-a spus motociclistul.

„Sunt oameni negativi în partea moto, dar nu înjura o comunitate întreagă”, i-a spus un altul.

„M-ai amenințat live, m-ai înjurat de mamă, mi-ai arătat semne obscene și ai venit cu bâta la mine”, i-a mai spus acesta.„Păi, bate-mă”, i-a spus Badea, întinzând obrazul spre el. „Eu sunt aici, tu m-ai amenințat pe mine. Ai ocazia. Pune în aplicare ce ai spus că vei face”, i-a răspuns motociclistul. „M-am răzgândit”, i-a spus Badea.

 Motociclist: Ești de acord că violența naște violență?

Mircea Badea: Da.

Motociclist: Nu ar fi fost mult mai simplu să spui pe post: Aș avea rugămintea ca motociclistul care trece să tureze mai puțin, că mă bruiază?

Mircea Badea: Prietene, lasă-mă, că ăla făcea special.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Rares nu-ti fa tu griji, ca daca motociclistu' chiar isi punea mintea cu Badea, ajungea Badea la spital de nu mai revenea la emisiune in veci (ceea ce mie mi s-ar fi parut un lucru bun). Motociclistu' doar a vrut sa-l bata la cur sa-i vina mintea la cap - nu cre' ca se gandea la cat de dificila treaba se inhama.
  • toti oare sunteti smecheri.Toti aveti un nas.Iar la voi e mintea ba.Cocalari care confundati bataia ,cu dreptatea,
  • toti oare sunteti smecheri.Toti aveti un nas.Iar la voi e mintea ba.Cocalari care confundati bataia ,cu dreptatea,
  • BINE AR FI FOST LA CE JEG ESTE ACEST BADEA SA-I MUTE GURA LA SPATE SA SE SATURE A MANCA CACA TOATA ZIUA SI A SE DA MARE...
  • Cine e cel care vine ultimul pt poze?... cretinelul ala ce se scarpina la coá'ie si isi rodea unghile?... ala cu comportament de babuin.. :)))
  • Mi se pare o jignire sa-i spui lui Teodor Emi "motociclistul Teodor Emi" el fiind sportiv, fost campion national si participant in competitii internationale. E ca si cum am spune ca articolul asta a fost scris de soferita Iulia Bunea pe site-ul soferului Petrisor Obae.
  • Foarte interesant articol care ne spune ca Mircea Badea a luat bataie de la un motociclist! Dar de ce nu spuneti mai manipulatorilor ca motociclistul era un luptator K1, campion la categoria lui? Ca Mircea Badea este un nebun orgolios este adevarat! Dar acest sportiv profesionist cum de si-a pus mintea cu un amator? Inseamna ca poate sa bata si amatorii de pe strada. Acest motociclist, luptator K1 merita tot dispretul meu si al sportivilor adevarati din aceasta tara!

Trimite un comentariu