Skip to main content

VIDEO. Mircea Badea, bătut în ring de motociclistul Teodor Emi. Filmul luptei

 
mircea badea
mircea badea

mircea badea
Foto: WowBiz

Publicitate

Realizatorul TV Mircea Badea a fost bătut în ring de Teodor Emi, unul dintre motocicliştii care l-au confruntat în urmă cu câteva luni, potrivit WowBiz.ro, care a postat o serie de fotografii şi o înregistrare de la evenimentul care a avut loc astăzi.

Badea ar fi fost înfrânt după o repriză, adică trei minute, mai precizează sursa citată.

VIDEO: Confruntarea dintre Mircea Badea şi motociclist. Sursa video: WowBiz:

VIDEO. Filmul luptei, pe larg:

La scurt timp, a venit şi reacţia lui Badea pe pagina sa de Facebook. „Dupa meci. Totul ok. Nu am obisnuinta efortului fizic specific dupa cum am mai spus, asa ca am oprit cand suflul nu mai era ok. P.S. Trebuia sa fi negociat runde de doua minute, nu de trei.”, a scris Badea pe Facebook.

Mai mulţi motociclişti l-au confruntat pe Mircea Badea la sfârşitul lunii august, după ce acesta i-a ameninţat pe post pe unii dintre ei. În august, Badea şi-a mutat biroul în curtea din faţa sediului Antenei 3. După acest moment, realizatorul a început să fie şicanat de motociclişti care treceau pe lângă sediul Antenei şi turau motoarele.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate şi să le sărim cu picioarele pe cap”, spunea atunci Badea.

După aceste afirmaţii, motocicliştii au venit în faţa lui Badea cerându-i să se ţină de cuvânt.

„Mircea, rămâne sau nu valabilă provocarea?”, i s-a adresat un motociclist lui Badea. „Mă, tu acuma ce vrei exact de la mine”, îi spune acesta apropiindu-se de el şi dându-şi cravata jos de la gât. „Ai spus că tu te baţi, că nu ştiu ce, nu ştiu cum…”, i-a spus motociclistul.

„Sunt oameni negativi în partea moto, dar nu înjura o comunitate întreagă”, i-a spus un altul.

„M-ai ameninţat live, m-ai înjurat de mamă, mi-ai arătat semne obscene şi ai venit cu bâta la mine”, i-a mai spus acesta.„Păi, bate-mă”, i-a spus Badea, întinzând obrazul spre el. „Eu sunt aici, tu m-ai ameninţat pe mine. Ai ocazia. Pune în aplicare ce ai spus că vei face”, i-a răspuns motociclistul. „M-am răzgândit”, i-a spus Badea.

 Motociclist: Eşti de acord că violenţa naşte violenţă?

Mircea Badea: Da.

Motociclist: Nu ar fi fost mult mai simplu să spui pe post: Aş avea rugămintea ca motociclistul care trece să tureze mai puţin, că mă bruiază?

Mircea Badea: Prietene, lasă-mă, că ăla făcea special.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonymous Coward Anonymous Coward
    @Rares nu-ti fa tu griji, ca daca motociclistu' chiar isi punea mintea cu Badea, ajungea Badea la spital de nu mai revenea la emisiune in veci (ceea ce mie mi s-ar fi parut un lucru bun). Motociclistu' doar a vrut sa-l bata la cur sa-i vina mintea la cap - nu cre' ca se gandea la cat de dificila treaba se inhama.
  • mitika mitika
    toti oare sunteti smecheri.Toti aveti un nas.Iar la voi e mintea ba.Cocalari care confundati bataia ,cu dreptatea,
  • mitika mitika
    toti oare sunteti smecheri.Toti aveti un nas.Iar la voi e mintea ba.Cocalari care confundati bataia ,cu dreptatea,
  • CICA CICA
    BINE AR FI FOST LA CE JEG ESTE ACEST BADEA SA-I MUTE GURA LA SPATE SA SE SATURE A MANCA CACA TOATA ZIUA SI A SE DA MARE...
  • cocos cocos
    Cine e cel care vine ultimul pt poze?... cretinelul ala ce se scarpina la coá'ie si isi rodea unghile?... ala cu comportament de babuin.. :)))
  • Leo Strehaya Leo Strehaya
    La cat de tupeist e, in zilele urmatoare ma astept sa ne explice cum el l-a batut pe motociclist.
  • alin alin
    As putea zilnic sa privesc cum cate un roman il ia la pumni pe pupinfundistul secolului.
  • BOBO BOBO
    Un profesionist cu un amator. O sa ma intrebati care este profesionistul si care amatorul :)
  • Mama lui Badea Mama lui Badea
    Lasa Mircica tu tot cu mama stai si daca e nevoie merge mamicuta sa ii bata pe astia rai care isi pun mintea cu tine. Rusine !!!
  • Cornel Cornel
    Motociclistul era un basisit platit de Elena Udrea. Badea a rezistat eroic in lupta cu basismul...
  • OBSERVATOR MEDIA @ Realitatea OBSERVATOR MEDIA @ Realitatea
    Am observat mai cu atentie si pot spune clar ca badeasi-a luat o suma frumusica chiar si de aici, de la bataita asta!
  • OBSERVATOR MEDIA @ Realitatea OBSERVATOR MEDIA @ Realitatea
    Spre deosebire de un papagal, un sportiv abordeaza lupta etapizat.Prima este cercetarea, si anume prima repriza.A doua este trecerea la atac, dar....nu a mai avut loc.Primul atac, prima victorie!
  • stefan stefan
    Mi se pare o jignire sa-i spui lui Teodor Emi "motociclistul Teodor Emi" el fiind sportiv, fost campion national si participant in competitii internationale. E ca si cum am spune ca articolul asta a fost scris de soferita Iulia Bunea pe site-ul soferului Petrisor Obae.
  • ion ion
    :)))))))))))))))))
  • Rares Rares
    Foarte interesant articol care ne spune ca Mircea Badea a luat bataie de la un motociclist! Dar de ce nu spuneti mai manipulatorilor ca motociclistul era un luptator K1, campion la categoria lui? Ca Mircea Badea este un nebun orgolios este adevarat! Dar acest sportiv profesionist cum de si-a pus mintea cu un amator? Inseamna ca poate sa bata si amatorii de pe strada. Acest motociclist, luptator K1 merita tot dispretul meu si al sportivilor adevarati din aceasta tara!

Trimite un comentariu

sus