Skip to main content

Mircea Badea, în juriul New York Festivals Television & Film Awards, competiție la care a fost premiată emisiunea În premieră

 

mircea badea
Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei la Antena 3, este membru în marele juriu al competiției New York Festivals Television & Film Awards 2015. Acesta a fost anunțat pe site-ul și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Publicitate

 El face parte dintr-un juriu de peste 160 de persoane, Badea fiind singurul reprezentant din România. Pe site-ul competiției, Mircea Badea este prezentat drept cel mai cunoscut realizator de „satiră politică” de la noi.

„Toate lucrările vor fi judecate online de grupuri de experți cu premii internaționale”, se precizează pe site-ul competiției.

Emisiunea În premieră cu Carmen Avram şi Observatorul au fost medaliate cu aur, argint şi bronz la New York Festivals World’s Best Television & Film 2014, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Las Vegas, în luna aprilie (detalii, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • E clar ca totul se invarte in jurul banilor. Acum ati inteles cum a fost nominalizat la aceasta porcarie de competitie ?
  • A fost batut pana i s-a urcat jurizarea la cap. Evident, subscriu la comentariul anterior, aceste premii se dau tuturor sutelor de solicitanti platitori.
  • A fost batut pana i s-a urcat jurizarea la cap. Evident, subscriu la comentariul anterior, aceste premii se dau tuturor sutelor de solicitanti platitori.
  • el nu are nicu un merit pentru toate premiile castigate, cum dracu l au ales pe el, chiar el a spus ca se duce in America ca bodyguard, bagator in seama, el nu a contribuit la acele documentare, ciudata selectarea lui in juriu, un juriu de 160 de oameni este o gluma, aia au acolo festivaluri pe banda rulanta

Trimite un comentariu