Skip to main content

Observatorul şi În premieră cu Carmen Avram, şapte premii la New York Festivals

 
nyf 4
nyf 4

nyf 4

Emisiunea În premieră cu Carmen Avram şi Observatorul au fost medaliate cu aur, argint şi bronz la New York Festivals World’s Best Television & Film 2014, în cadrul unei ceremonii care a avut loc ieri, în Las Vegas.

Publicitate

Emisiunea În premieră cu Carmen Avram a fost recompensată cu cu două Gold World Medal (la categoriile Biography/Profiles şi Current Affairs), pentru materialul „Lungul drum spre casă” şi cu încă două Silver World Medal, pentru materialele „Infernul copiilor uitaţi” (Best Investigative Report), respectiv „România otrăvită” (Environment&Ecology).

Echipa Observator a primit cu Gold World Medal (la categoria Best News Documentary/Special) şi Silver World Medal (Investigative Report) pentru campania „Copiii nu sunt de vânzare”, dar şi cu Bronze World Medal, pentru campania „Copiii nu sunt invizibili” (Human Interest).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Curtea de Conturi a Romaniei trebuie sesizata sa faca ancheta cum se spala banii la Antena 3.
 • Să înţeleg că ăia de la New York Festivals au învăţat brusc limba română şi plâng de mila puradeilor uitaţi? Mi se face scârbă de toată mizanscena asta. Şi-au cumpărat medalii şi pentru că doar metalul nobil nu era destul de preţios, şi le-au intitulat, gongoric, Gold World Medal, adică Medalie de Aur Mondială. Iar proştii pun botul la vrăjeala adventistului buzat cu creierul spălat Gâdea...
 • ieri s-au laudat ca sunt singura televiziune din lume care a luat 7 premii si ca au fost vedeta festivalului.
  asta n-am putut sa verific ca nu pot sa ma uit numar sutele de premiati sa vad cate premii au luat fiecare, dar stiu sigur ca au participat doua televiziuni: a1+a3.
  sper ca in 2015 sa se duca sub sigla a3 toate televiziunile din trust si sa bata recordu' mondial.
 • Am incercat sa nu fiu carcotas, dar, zau, nu stiu ce sa zic... Am intrat si eu pe siteul festivalul sa vad lista cu castigatorii si este acolo o optiune cu castigatorii dupa tari. Si am vazut ca Singapore a castigat vreo 45 de premii... Toate anul asta! Chiar nu stiam de Singapore ca e asa o super putere in televiziune.
 • Sa isi cumpere si altii premii,dar nu vad cu ce emisiuni,asta e problema.
 • "Simpte"?Cand vad cine ii critica mai ca imi vine sa ma uit la ei.
 • SPER sa ii dea premiile lui voiculescu, sa le ia cu el la PUSCARIE, sa-si decoreze celula....!
 • Inteleg ca Antenele sa isi faca propaganda si premiile astea cumparate unde "castiga" toata lumea. Antena 3 nu are nici o credibilitate, musca unde spune patronul. Daca Antenele sunt cum sunt, nu ma asteptam sa vad aceasta stire pe Pagina de media, cel mai important site de stiri din domeniu sau sa inteleg ca a contribuit Antena 3 cu ceva sa i apara articolul sau nu va intereseaza ce publicati ?
 • 4 +3 fac fix 7, iar nu opt, asa cum scrie in titlul articolului.
 • sa vezi laude pe popa de gadea si panarama aia de badea.de abia astept s ama uit la antena 13 :)))plange felix de emotii cu fiica camelia,ea este si mai emotiva :))))))
 • NU IMI VINE SA CRED..PLANG DE EMOTII :))))) GADEA SI BADEA CRED CA SUNT CE-I MAI FERICITI.CUM SA FIE OBOSITORUL MAI BUN CA STIRILE PROTV??? NICIODATA ASTA.DA CARMEN AVRAM E SINGURA LA CARE MA POT UITA LA LANTERNA 3 ,VIZUINA LUI FELIX MOTANU,DAR POPA DE GADEA SI ANALFABETUL ALA DE BADEA CE CAUTA EI ACOLO??SINGUR PREMIU PE CARE IL MERITA ESTE DE CEI MAI BUNI PUPINCURISTII A LUI SECURISTUL FELIX SI CELE MAI BUNE SLUGII ,IN REST ANTENA 3 = RAHAT.
 • dar de ce toate sunt inregistrate pe compania Antena 3?
  ca daca sortati premiile pe tari si alegeti Romania, toate premiile apar ca fiind pentru A3. de ce n-a vrut Felix sa participe posturile individual?

Trimite un comentariu

sus