Skip to main content

Monica Gubernat îl somează pe Valentin Jucan, unul dintre cei mai vocali membri ai Consiliului: încetaţi cu ipocrizia şi cu vânarea radiodifuzorilor pe criterii politice

 
cna
cna

cnaMonica Gubernat, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, îl somează pe unul dintre colegii săi de Consiliu, Valentin Jucan, "încetaţi cu ipocrizia şi cu vânarea radiodifuzorilor pe criterii politice".

Publicitate

"Domnule Jucan Valentin Alexandru, vă provoc să tratăm cu corectitudine legislaţia audiovizuală şi radiodifuzorii. În prima şedinţă a CNA voi cere reanalizarea prelungirii, fără bază legală, a unei licenţe fm care aparţine unui trust important de ştiri. Sprijinul dumneavoastră îmi va arăta că nu doriţi fraudarea legii!", spune Monica gubernat, în finalul scrisorii sale deschise.

Gubernat îi atrage atenţia lui Valentin Jucan care este misiunea publică a unui membru CNA.

Consider comportamentul dumneavoastră inadmisibil în raport cu misiunea publică pe care o aveţi în calitate de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului. Doleanţele dumneavoastră publice îmi arată că nu cunoaşteţi legea sau doriţi aplicarea ei în mod discreţionar.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, scrisoare deschisă adresată de Monica Gubernat membrului CNA Valentin Jucan.

"Stimate domnule Jucan Valentin Alexandru,

Vă somez să încetaţi cu ipocrizia şi cu vânarea radiodifuzorilor pe criterii politice!

Consider comportamentul dumneavoastră inadmisibil în raport cu misiunea publică pe care o aveţi în calitate de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului. Doleanţele dumneavoastră publice îmi arată că nu cunoaşteţi legea sau doriţi aplicarea ei în mod discreţionar.

Vânarea radiodifuzorilor care nu corespund opţiunilor dumneavoastră politice trebuie să înceteze. Faptul că nu aţi avut o poziţie publică faţă de de declaraţia fără precedent a unui moderator „care ridică mingi la fileu” vine în sprijinul afirmaţiilor mele.

Domnule Jucan Valentin Alexandru, vă provoc să tratăm cu corectitudine legislaţia audiovizuală şi radiodifuzorii. În prima şedinţă a CNA voi cere reanalizarea prelungirii, fără bază legală, a unei licenţe fm care aparţine unui trust important de ştiri. Sprijinul dumneavoastră îmi va arăta că nu doriţi fraudarea legii!

Monica Gubernat

Membru CNA"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Justitiarul Justitiarul
    Sper sa nu mai apucati ”prima sedinta CNA”, doamna Gubernat. Sper sa fiti in arest preventiv, unde va este locul. Sau ati uitat de inregistrarile cu Laura Georgescu gen ”mi-a tot zis Gubernat asta de unu... daca nu vreau niste calculatoare pe moca”? Credeti ca daca sunteti ofiter acoperi al DGIPI nu o sa ajungeti la mititica? Nu as fi asa de sigur, acu ca ”doar Ponta va scapa de puscarie” nu mai e asa de pe cai mari.
  • geo geo
    Maria Monica Gubernat este sustinuta de PSD...la ce v-ati fi asteptat...sa vada derapajele din campanie multe si dese ale A3 si Raitaru TV?
  • Claudiu B Claudiu B
    E evidenta manipularea grosolana de pe Antena 3 si Romania TV, ce sa ne mai ascundem dupa deget. Aceste posturi au fost infiintate de politicieni strict cu acest scop de a minti si deforma realitatea in interesul lor personal.

Trimite un comentariu

sus