Skip to main content

Producătorul X Factor, mesaj de liniștire: „Echipa pe care o coordonez a început deja scounting-ul pentru cel de-al cincilea sezon”

 

captura x factorX Factor își continuă difuzarea și se lucrează la cel de-al cincilea sezon, este mesajul producătorului show-ului, Claudiu Oprea. Mesajul vine ca urmare a informațiilor apărute în presă despre schimbările din grilele Antenei 1.

Publicitate

Serviciul Român de Comedie a ieșit din grila antenei 1 la jumătatea sezonului, iar Dansează printre stele se va încheia săptămâna viitoare în loc de sfârșitul lunii decembrie, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

„Cel de-al patrulea sezon X-Factor este în plină desfășurare. Urmează foarte curând faza de bootcamp, faza modifcată complet față de edițiile anterioare, o noutate în ceea ce privește show-urile de gen. (...)Echipa de producție pe care o coordonez a început deja scounting-ul pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii”, a declarat Claudiu Oprea, producător general al X Factor, într-un mesaj trimis presei.

Zilele trecute, departamentul PR al Antenei Group a mai trimis un mesaj „de liniștire”, în legătură cu show-ul Hell's Kitchen, produs de Mona Segall, pe fondul apariției unor informații potrivit căror show-ul ar urma să iasă de pe post.

„Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” își va continua difuzarea, ca și până acum, în fiecare luni de la ora 20:30, urmând ca marea finală să aibă loc spre finalul lunii decembrie. Mai mult, sâmbătă, 15 noiembrie, încep preselecțiile în țară pentru cel de-al doilea sezon al show-ului”, au explicat reprezentanții postului.

Mesajul integral, în continuare: 

„Cel de-al patrulea sezon X-Factor este în plină desfășurare. Urmează foarte curând faza de bootcamp, faza modifcată complet față de edițiile anterioare, o noutate în ceea ce privește show-urile de gen. Tensiunea și emoția vor atinge noi praguri în această nouă etapa. Show-ul are in momentul de fata una dintre cele mai bune formule de juriu, Delia, Horia Brenciu si Stefan Banica, formula recunoscuta atat prin cifrele de audienta, cat si prin feed-back-ul primit din partea telespectatorilor. Echipa de productie pe care o coordonez a inceput deja scounting-ul pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii. Căutăm in continuare talente extraordinare, oameni care stiu sa cucereasca scena si publicul, pentru ca artistul X-factor inseamna mai mult decat voce!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Singurul comentariu de calitate pe care il vad, dupa mult timp, pe acest site. In rest, glumitele cretine, ura, frustrarea, agresivitatea si prostia, tipice generatiei hipsteresti emanata in cei zece ani de basism.
 • X Factor va exista sigur si la anul. Chiar daca nu e pe primul loc, audientele sunt bune si emisiunea este profitabila. Per total asta e tot ce conteaza.
  HK va continua intreg sezonul pentru un motiv simplu: a fost deja filmat totul (poate mai putin alegerea finala a castigatorului), 98% din cheltuieli au fost facute, acum e doar de difuzat ca sa-si recupereze cat mai mult posibil din investitie. Ar fi un non-sens sa opreasca difuzarile acum, cand au cheltuit aproape tot si mai au doar de incasat.
  Pana acum, scounting-ul pentru un no sezon = un formular deschis pe site (cheltuiala aproape zero). Decizia va fi luata sigur abia dupa ce vor incheia de difuzat actualul sezon , vor trage linie si vor vedea cat e profitul / pierderea.
 • Vocea Romaniei: www.paginademedia.ro/2014/06/vocea-romaniei-are-o-noua-echipa-de-productie-un-om-de-la-vocea-din-cehia-si-o-producatoare-de-la-endemol-germania/
  Masterchef: www.paginademedia.ro/2014/09/masterchef-incepe-pe-15-septembrie-la-pro-tv/
 • X Factor si Te cunosc sunt de departe cele mai bune show-uri ale Antenei 1. Restul sunt o rusine! Dar asta e. Unde nu-i cap, vai de banii lui Felix...
 • Dar cine sunt producatorii de la Vocea Romaniei si Masterchef dupa plecarea Monei Segal? Ar fi interesant de stiut, nu credeti?
 • Care telespectatori au trimis feedback? Cei care mută de pe ProTV la publicitate să vadă ce mai fac ”ceilalți” de la Atela 1?
 • a inceput deja scounting-ul !??!!....cum vorbiti mai extraterestilor!?...de aia aveti asa mult succes...sunteti numai figuri.
 • Dosarele X Fucked Up cauta noi extreterestrii. Azi foreaza in canalele de la Gara de Nord. Cine va tipa mai tare de sub pamant inseamna ca are voce.
 • Tradatorii vor avea de suferit. Si cand spun TRADATORI nu ma refer la masinisti si operatori si la cei care au plecat din Pro la Antena 1 pt un a-si castiga painea. Ma refer in primul rand la Mona Segal, Brenciu si Tony Grecu, care castigau zeci de mii de euro si pe care ProTV i-a ridicat.
 • Adio
  faliment și cu voi cât de curând.
  nu faceți deloc audiențe așa cât vroiati voi,și cum va laudați cu așazis vedetele furate de la PROTV
  bine ca au scăpat cei de la pro de lichele.
 • Deci nu doamna Segal e producatoarea emisiunii? Asa se explica de ce chix factor s-a mentinut onorabil in audiente, la concurenta cu vocea. Altfel, praf se alegea si de emisiunea asta

Trimite un comentariu