Skip to main content

Telejurnalul TVR ajunge în Australia

 
Screen Shot 2014-11-25 at 1.51.31 PM
Screen Shot 2014-11-25 at 1.51.31 PM

Screen Shot 2014-11-25 at 1.51.31 PMTelejurnalul TVR 1 va putea fi urmărit de românii din Australia, începând de astăzi. Principala emisiune de ştiri a canalului TVR 1 va fi difuzată online de televiziunea australiană SBS, în baza unui acord încheiat cu Televiziunea Română.

Publicitate

În prima etapă, postul australian va înregistra şi distribui zilnic online Telejurnalul de la orele 16.00 şi 20.00, accesarea fiind posibilă atât de pe site-ul general, cât şi de pe cel al emisiunii radio în limba română, deja existentă. Negocierile dintre televiziunea publică română şi televiziunea australiană SBS vizează şi difuzarea Telejurnalului pe canalul TV, acest lucru urmând să fie realizat în perioada următoare.

Acordul dintre TVR şi SBS prevede şi posibilitatea ca TVR să introducă pe timpii alocaţi şi alte emisiuni decât cele informative, precum cele de promovare culturală sau turistică, în limba română, cu subtitrare în limba engleză.

SBS – Special Broadcasting Service - este un post public de radio şi televiziune din Australia, cu acoperire naţională. Misiunea Radioteleviziunii SBS este de a reflecta caracterul multicultural al societăţii australiene, prin asigurarea informării despre viaţa şi activitatea comunităţilor etnice. Emisiunile SBS sunt difuzate în peste 60 de limbi, programele de ştiri şi current affairs fiind prezentate cu titraj în limba engleză.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Spalam pe creier Spalam pe creier
  Asta mai lipsea celor din diaspora !
  Sa-l vada pe Pinochio spunind minciuni si sa-si aduca aminte de Ceausescu.
  Am citiva amici in strainatate care prind latrina3 si aproape ca le-a spalat creierul ; noroc cu netul ca au scapat.
 • geo geo
  Da...dar oare cine l-a platit...nu eu, nu Dvs, nu noi toti obligati sa achitam abonamente radio-tv...Apropo, nu au fost mai destepti cei de la Pro tv , care nu au comandat niciun exit poll insa le-au prezentat si le-au comentat pe cele comandate si platite cu bani multi de altii. Si au avut si audiene foarte bune...pe spatele altora.
 • Cyberblue Cyberblue
  Geo, pana una alta, TVR-ul a avut cel mai corect exit poll.
 • geo geo
  Bine ca nu au vazut australienii Telejurnalul TVR 1 si inainte de 16 noiembrie...ca - dupa Palestina si puscariile din Romania - ar fi cistigat Ponta si acolo...

Trimite un comentariu

sus