Skip to main content

TVH se orientează în weekend pe folclor şi spectacole gratuite, cu public

 
TVH
TVH

TVHPostul de televiziune TVH încearcă să atragă public cu spectacole gratuite de muzică populară. Interpretul de muzică populară Georgel Nucă va prezenta la TVH, fostul post de televiziune România de Mâine, o emisiune de foloclor de trei ore, care se va desfăşura sub forma unui spectacol gratuit, cu public.

Publicitate

Emisiunea va fi transmisă live, în fiecare zi de sâmbătă şi duminică de la ora 20, dintr-o sală cu o capacitate de 850 de locuri.

"Vreau să implementez ideea că sâmbăta şi duminica în Bucureşti se poate merge la spectacole gratuite", a declarat Georgel Nucă, pentru Paginademedia.ro.

Pe scena spectacolului TV vor urca în jur de 15-20 de solişti la care se adaugă ansambluri de dans şi momente umoristice.

Interpreţii de muzică populară participă în timpul emisiunii la un concurs al cărui juriu este format din publicul prezent în sală, dar un aport important îl au şi telespectatorii care votează.

Emisiunea "Petrecere românească" este creată după un format conceput de Georgel Nucă. Show-ul folcloric a fost lansat de TVH weekend-ul trecut, dar fără public. Începând de sâmbătă (8 noiembrie) publicul va avea acces gratuit în sala de spectacol, care se află pe Sos. Berceni, nr 24, în cadrul sediului TVH (lângă staţia de metrou Apărătorii patriei).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus