Skip to main content

VIDEO. History va filma, la începutul anului viitor, un episod din "Fifth Gear", în România

 

Screen Shot 2014-11-05 at 11.30.36 AMDupă ce echipa "Top Gear" a venit în România, acum e rândul celor de la "Fifth Gear", o emisiune dedicată iubitorilor de mașini. Televiziunea de documentare History, deținută de compania A+E Networks UK, a anunțat în cadrul unui eveniment organizat aseară la București că echipa show-ului "Fifth Gear" va filma la începutul anului viitor un episod în România.

Publicitate

Viviane Paxinos, coordonatoarea vânzărilor de publicitate ale companiei A+E Networks UK, a anunţat că, anul viitor, History va difuza în premieră pe piaţa din România serialul „Fifth Gear". Ea a mai anunțat o altă premieră pentru canalul History în România și anume că unul dintre episoadele producției dedicate iubitorilor de mașini va fi filmată în România.

"Vom filma un episod din 'Fifth Gear' în România şi suntem foarte entuziasmaţi în legătură cu acest lucru. Emisiunile cu maşini sunt foarte apreciate aici şi credem că acest show este perfect pentru a-l aduce în România", a declarat Viviane Paxinos.

În cadrul evenimentul de aseară, reprezentanții History au anunțat și noile producții care vor intra în grilă, în următoarele luni.

Începând din 30 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 21.00, History va difuza serialul "Biblia", care "dă o nouă viaţă celei mai cunoscute cărţi din istorie", iar, în decembrie, televiziunea va difuza mai multe programe, precum "Aşii amanetului - Crăciun la Vegas" (pe 15 decembrie, de la ora 20.30) şi "Dinastia raţelor - Un Crăciun ţărănesc" (pe 18 decembrie, de la ora 20.30).

Viviane Paxinos a răspuns la întrebările jurnaliștilor prezenți la evenimentul de aseară. Aceasta a vorbit inclusiv despre competiția din România și despre impactul deciziei RCS&RDS de a scoate, în urmă cu doi ani, postul Discovery Channel.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, răspunsurile oferite de Viviane Paxinos presei:

Viviane Paxinos:

"Vom filma un episod din 'Fifth Gear' în România şi suntem foarte entuziasmaţi în legătură cu acest lucru. Emisiunile cu maşini sunt foarte apreciate aici şi credem că acest show este perfect pentru a-l aduce în România. Vom filma un episod aici pentru a face acest show și mai atractiv pentru publicul din România. Deocamdată suntem în perioada de pre-producție și nu avem încă toate detaliile, știm sigur că filmarea pentru acest episod va avea loc la începutul anului viitor.

Vor fi implicate și personalități din România?

Încă dezbatem acest lucru, dacă pe lângă cei trei realizatori ai emisiunii vom invita și pe cineva de aici.

Cănd va fi difuzat episodul filmat în România?

Cel mai probabil în ultima parte a primului trimestru din 2015.

Este România o piață importantă pentru voi?

Da, este. Dacă stai și te uiți la audiența urbană, care este foarte importantă pentru noi, vezi că stăm mult mai bine decât competitorii noștri. Oamenii iubesc acest canal, îl cunosc.

Ce părere ai despre competiția voastră de pe piața din România?

Cred că fiecare canal are publicul său, nișa sa, noi ne uităm doar la cum am putea să ne îmbunătățim propriile programe, propriile performanțe. Ne gândim doar cum să rearanjăm programul astfel încât să câștigăm cât mai mult public.

Probabil ai cunoștință de faptul că History a început să crească și să ajungă pe locul întâi după ce Discovery a fost eliminat din grila RCS&RDS. Ce părere ai despre acest lucru?

Cred că mișcarea operatorului RCS&RDS a fost favorabilă pentru noi și că din acel moment History a continuat să crească. Faptul că History a continuat să crească a demonstrat că românilor le place acest post. Este clar că oamenii se întorc să urmărească programele noastre, nu s-au uitat doar la început.

Vă temeți de un competitor precum Discovery, asta în situația în care acest post ar fi reintrodus în grila RCS&RDS?

În ultimii ani History și-a creat un public fidel, care iubește programele noastre. Avem o poziție foarte bună pe această piață, ne-am câștigat un public constant.

Care sunt obiectivele voastre pentru piața din România?

Ne propunem să creștem audiența şi să ne menţinem pe prima poziție în topul televiziunilor de documentare. Obiectivul nostru este să maximizăm oportunităţile şi asta înseamnă să livrăm un conţinut foarte bun.

https://www.youtube.com/watch?v=fuu5C0qFuVg&list=UUa6xsp7d4s-NgpPUGc57ZGA

GRILA DE PROGRAME. În următoarele luni, History urmează să difuzeze mai multe programe în premieră.

Începând din 30 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 21.00, History va difuza serialul "Biblia", care "dă o nouă viaţă celei mai cunoscute cărţi din istorie", iar, în decembrie, televiziunea va difuza mai multe programe, precum "Aşii amanetului - Crăciun la Vegas" (pe 15 decembrie, de la ora 20.30) şi "Dinastia raţelor - Un Crăciun ţărănesc" (pe 18 decembrie, de la ora 20.30).

Începând din 6 ianuarie, History va difuza în premieră sezonul al cincilea al seriei "Războiul depozitelor: Texas" (în fiecare marţi, de la ora 21.00).

Tot în 2015, History va difuza în premieră serialul "Gangland Undercover", care prezintă povestea lui Charles Falco, unul dintre puţinii oameni care au reuşit vreodată să se infiltreze în trei bande diferite de motociclişti temuţi. El a ajutat autorităţile să aducă în faţa justiţiei unele dintre cele mai periculoase bande din SUA.

Televiziunea History a fost lansată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajungând în prezent în peste 98 de milioane de case din lume. În România, History este disponibilă în grilele principalilor operatori de telecomunicaţii din România, RCS&RDS, UPC şi Telekom, dar şi în grilele unor cablişti mai mici.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu