Skip to main content

Virgil Ianţu a pierdut războiul cu postul Kanal D pentru "Vrei să fii milionar?"

 
Screen Shot 2014-11-20 at 12.13.55 AM
Screen Shot 2014-11-20 at 12.13.55 AM

Screen Shot 2014-11-20 at 12.13.55 AMDupă aproape doi ani de război în justiţie cu reprezentanţii Kanal D, Virgil Ianţu a fost înfrânt. Prezentatorul s-a judecat cu televiziunea deţinută de trustul Dogan după scoaterea din grilă a emisiunii “Vrei să fii milionar?”, produsă de firma sa, scrie Libertatea.

Publicitate

Emisiunea “Vrei să fii milionar?” a fost multă vreme motiv de neînţelegere între turcii de la Kanal D şi Virgil Ianţu, cel care deţine licenţa prin firma sa de producţie TV.

  • La sfârşitul anului 2012, prezentatorul s-a arătat nemulţumit de faptul că managerii televiziunii nu au respectat termenii înţelegerii contractuale şi a chemat în instanţă firma care deţine televiziunea.
  • În timp ce prezentatorul declara pe contul lui de socializare că din cauza neînţelegerilor a refuzat să semneze un nou contract pentru sezonul următor, turcii susţineau că, de fapt, colaborarea s-a încheiat odată cu încetarea contractului, la sfârşitul anului 2012.

Şi dacă emisiunea a fost difuzată la Kanal D din iunie 2011şi  până în decembrie 2012, procesul a durat mai mult cu jumătate de an şi promite să continue, deoarece părţile pot face apel în termen de 15 zile de la pronunţarea sentinţei. Înfrângerea s-a soldat şi cu o pierdere de 10.000 de lei, bani pe care prezentatorul şi firma lui ar trebui să-i plătească turcilor pentru cheltuieli de judecată şi onorariul de avocat.

Contactat telefonic de jurnaliştii de la Libertatea, prezentatorul nu a dorit să comenteze.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus