Skip to main content

Yahoo va cumpăra serviciul de publicitate video online BrightRoll pentru 640 de milioane de dolari

 
Yahoo
Yahoo

YahooGrupul de internet american Yahoo! Inc. a anunţat, marţi, că va cumpăra serviciul video de publicitate online BrightRoll, pentru 640 de milioane de dolari, scrie Mediafax.

Publicitate

Această tranzacţie va permite Yahoo să îşi dezvolte platforma de publicitate video, astfel încât să devină cea mai mare din SUA, potrivit unui comunicat al grupului de internet american, potrivit bbc.com.

BrightRoll produce clipuri video publicitare pentru difuzare online automată pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume. Veniturile nete ale BrightRoll în acest an sunt estimate la peste 100 de milioane de dolari.

Dezvoltarea operaţiunilor Yahoo pe piaţa de publicitate video ar putea de asemenea să ajute grupul american să îşi impulsioneze creşterea veniturilor din publicitate.

"Pentru Yahoo, segmentul video oferă cele mai mari oportunităţi de creştere şi BrightRoll este grozav şi se potriveşte din punct de vedere strategic şi financiar cu business-ul nostru din zona publicităţii video", a declarat Marissa Mayer, directorul executiv al grupului Yahoo! Inc.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus