Skip to main content

AUDIENŢE. Joi, cea mai aglomerată seară: Finalul Suleyman, Next Star, meciuri şi handbal

 
AUDIENŢE. Joi, cea mai aglomerată seară: Finalul Suleyman, Next Star, meciuri şi handbal

Suleyman_Magnificul_libertatea

Seara de joi a fost una aglomerat[ pentru televiziunile din România. În afară de finalul serialului Suleyman de la Kanal D şi emisiunea de divertisment a lui Dan Negru, NextStar, aseară au fost şi două meciuri de Europa League, în care au jucat Steaua şi Astra, dar şi meciul de handbal dintre România şi Ucraina.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele celor mai importante programe de joi seara:

Finalul Suleyman, urmărit de 1,5 milioane de persoane

Ultimul episod din Suleyman a fost urmărit de 1,5 milioane de persoane din întreaga ţară. Kanal D a fost al doilea la nivel naţional, după Pro TV, care a avut un film din 2013, Ninja: Răzbunarea.

La oraşe a condus Kanal D, cu o medie de 917.000 de telespectatori. Pe locul al doilea au fost „Alţii” (Others), unde intră toate posturile nemonitorizate (inclusiv Digi Sport). Nu se poate spune câţi dintre telespectatori se uitau la DigiSport şi câţi la alte canale, dar audienţa categoriei a fost mult peste medie. DigiSport a difuzat aseară, de la ora 20.00, meciul Salzburg - Astra.

Pe publicul comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani, Pro TV a fost urmărit de 448.000 de persoane, fiind primul în topul audienţelor, pe intervalul Suleyman. Serialul a avut pe comercial 303.000 de telespectatori.

Audienţele posturilor TV joi, 11 decembrie, pe intervalul Suleyman. Click pentru a mări.

Capturaţi ecranul complet 12.12.2014 164623.bmp

Categoria Alţii (Others) a dominat şi pe intervalul NextStar. Antena 1 a fost pe locul trei, între posturile monitorizate, cu 1,1 milioane de privitori. Antena a fost tot pe trei şi la oraşe, dar pe locul al doilea pe publicul comercial.

Audienţele posturilor TV joi, 11 decembrie, pe intervalul NextStar. Click pentru a mări.

Capturaţi ecranul complet 12.12.2014 164721.bmp

Seara sportului european: fotbal şi handbal

Steaua - Dinamo Kiev a fost difuzat de Digi Sport şi Dolce Sport. DigiSport nu are date de audienţe, fiind încadrat la categoria Others. Pe de altă parte, meciul a fost urmărit la Dolce Sport de 456.000 de persoane din întreaga ţară, postul clasându-se pe locul al patrulea între posturile monitorizate.

Categoria Others (Alţii) a avut cei mai mulţi telespectatori, peste media obişnuită.

Meciul de handbal din Campionatul European dintre România şi Ucraina, difuzat de TVR 2, a fost urmărit de 545.000 de telespectatori din întreaga ţară, pe intervalul de difuzare: 19.10 - 20.46. La oraşe, meciul a avut 272.000 de privitori, dintre care 97.000 erau persoane cu vârste între 18 şi 49 de ani.

Audienţele posturilor TV joi, 11 decembrie, pe intervalul Steaua - Dinamo Kiev. Click pentru a mări.

Capturaţi ecranul complet 12.12.2014 164608.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adela33 Adela33
    ahhh nu putem sa scapam de A3 din top5 e aiurea ca o
  • geo geo
    Cifrele de aseara chiar sunt interesante.
    Sport.ro și DolceSport, care au difuzat si ele meciul Astrei de la Salzburg nu apar...in schimb OTHERS - inclusiv canalele Digi care au difuzat meciuri din ELeague - a ”explodat” dupa ora 20.00...asta ca să vedeți care este acoperire RCS@RDS...și cât a avut de pierdut pe partea de expunere media LPF dupa ce vindut Liga 1 unor maltezi fără acoperire națională.
  • Andrei Andrei
    Concluzia e ca DigiSport ridiculizeaza mereu DolceSport cand difuzeaza aceleasi partide ...

Trimite un comentariu

sus