Skip to main content

Bătălia finală a culinarelor: Hell's Kitchen îşi alege câştigătorul, MasterChef a ajuns la etapa semifinalei

 
Screen Shot 2014-12-22 at 1.13.25 PM
Screen Shot 2014-12-22 at 1.13.25 PM

Screen Shot 2014-12-22 at 1.13.25 PM

Publicitate

În această seară va avea loc ultima confruntare dintre show-urile MasterChef şi Hell's Kitchen. Emisiunea culinară de la Antena 1 îşi va desemna câştigătorul, în timp ce Pro TV va difuza semifinala celui de-al cincilea sezon MasterChef.

Marea finală a show-ului culinar de la Pro TV va avea loc mâine, de la ora 20.30.

Despre FINALA HELL'S KITCHEN:

În această seară, de la ora 20.30, Antena 1 va difuza finala "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor". Din cei 20 de concurenţi intraţi în cursa pentru marele premiu, în valoare de 80.000 de euro, numai doi îşi dor disputa trofeul Hell's Kitchen.

Cătălin Badici şi Tavi Oprea sunt cei doi finalişti ai primului sezon, care a fost jurizat de foştii masterchefi de la Pro TV (Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea).

Cei doi finalişti vor avea la dispoziţie o echipă formată din foştii concurenţii cu care să ţină un ultim service în ultimul Hell's Kitchen.

CONFRUNTARE. Pe intervalul celor două emisiuni culinare, de la Antena 1 şi Pro TV, postul Kanal D va difuza astăzi serialul turcesc "Trădarea" (20.00 - 22.30) şi partea I din filmul "Iosif". Iar Prima TV a programat filmul "Operaţiunea de salvare" şi Mondenii (redifuzare).

AUDIENŢE. MasterChef a fost lider în majoritatea confruntărilor sale cu Hell's Kitchen, în ciuda plecării chefilor Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea la Antena 1.

De foarte multe ori, show-ul de la Pro TV a avut audienţe duble faţă de emisiunea concurentă de la Antena 1.

Anul trecut, show-ul MasterChef, care îi avea în juriu pe actualii chefi de la Hell's Kitchen (Antena1), se clasa pe locurile patru şi cinci (Proba celebrităţii) în topul emisiunilor de divertisment, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Si azi cred ca HK o sa fie pe locul trei pe national si urban.
    E bine ca macar acum sa avem un film inspirat din Biblie ,cu toate ca nu cu Iisus,si desi turcii sunt musulmani ne dau filme crestine,cred ca e de laudat. Macar din cand in cand sa zic si eu "Imi place Kanal D!" .

Trimite un comentariu

sus