Skip to main content

VIDEO. Cătălin Striblea pleacă de la România TV: „Am convenit acum, de comun acord, că e o răscruce și că nu ne înțelegem cum să mergem mai departe”

 

catalin_striblea_62049300

Publicitate

Cătălin Striblea și-a anunțat plecarea de la postul România TV, controlat de Sebastian Ghiță, potrivit unui anunț postat de jurnalist pe blogul său. „Am convenit acum, de comun acord, că e o răscruce și că nu ne înțelegem cum să mergem mai departe”, a explicat el.

Jurnalistul a moderat ieri ultima ediție a emisiunii pe care o realizează alături de Liliana Ruse, Ultima Oră.

De ce am plecat? Uneori am simțit că sunt mai multe lucrurile care ne despart, decât cele care ne legau. De ce au vrut ei să plec? Nu mi-e foarte clar, dar probabil că e vorba de același sentiment.”, a mai precizat el.

Striblea, care a fost la România TV încă de la înființare, a precizat că despărțirea s-a făcut în termeni amiabili: „pentru cei care așteaptă să încep un război de natură etică, ideologică sau tabloidă cu conducerea sau patronatul vă înșelați profund. Ce am avut de spus ne-am spus între noi. (...) Și, da, drumul ales de conducerea România TV în ultimele luni, nu a fost unul cu care să fiu de acord în totalitate. Și ei știu asta. Dar eu unul nu fug când dau de greu. Îmi exprim ideile și fac ce se poate face. Programul nostru, Ultima Oră, a fost corect și ne-am asumat tot ce a fost acolo.”

Ce va face în continuare? „Nu pot să vă spun încă. Cred că voi rămâne tot în presă, deși încă mai visez și la vârsta asta că aș putea face și altceva. Dar pot să vă spun sigur că nu am plecat pentru că m-a sunat cineva să-mi ofere o chestiune mult mai bună. Am vorbit cu doi sau trei conducători de redacții în ultimul an. Nu m-am dus la niciunul să mă ”ofertez”. Ei m-au căutat și am stat de vorbă pentru că așa mi se pare normal. Au fost și oferte pe masă, dar nu am fost pregătit. Poate de acum înainte.”

Paginademedia.ro vă prezintă câteva imagini în care Cătălin Striblea se prezenta telespectatorilor, în urmă cu 13 ani:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Unul cate unul Slugarnicii lui ghita incep sa cedeze,dupa Manastire acum vine si Striblea,of doamne cate lucruri nu merg dupa esecul lui ponta
  • eu zic sa fuzioneze b1 cu realitatea si poate evz, in asa fel vor reusii sa isi creasca audienta la 1 % si sa si omoare concurenta....de plictiseala :)
  • RomaniaOTV si Antena 3 ar putea sa fuzioneze.. au acelasi public si se canibalizeaza reciproc.. Daca ar fuziona, ar aduna tot rahatul intr-o singura latrina :)))

Trimite un comentariu