Skip to main content

Filme ale Sony Pictures, piratate online, în urma atacului informatic asupra serverelor companiei

 
Sony Pictures
Sony Pictures

Sony PicturesCel puţin cinci filme produse recent de Sony Pictures, între care "Annie", cu Jamie Foxx, şi "Furia: Eroi anonimi", cu Brad Pitt, sunt descărcate în prezent în mod ilegal de pe internet, în urma atacului asupra sistemului informatic al companiei, de la începutul săptămânii, scrie Mediafax.

Publicitate

Copii ale unor DVD-uri folosite în scop promoţional pentru patru pelicule produse de Sony Pictures şi nelansate încă, printre care se află şi filmul "Annie", cu Jamie Foxx, a cărui premieră este programată, în Statele Unite pentru 26 decembrie, sunt diponibile, în mod ilegal, pe site-urile de partajare de fişiere (torrente, n.r.), potrivit variety.com.

Printre titluri se află şi "Furia: Eroi anonimi", cu Brad Pitt, lansat deja în cinematografe, dar care este unul dintre titlurile cele mai descărcate de pe site-urile de filme piratate.

"Furia: Eroi anonimi" a fost descărcat de peste 888.000 de adrese IP unice de când a apărut pe internet, pe 27 noiembrie, potrivit companiei Excipio, care urmăreşte operele piratate online. Numărul de descărcări de pe internet face ca acest film să se situeze pe locul al doilea în topul celor mai piratate filme din prezent, în condiţiile în care pelicula este în continuare difuzată în cinematografe.

Pelicula "Annie", produsă tot de Sony Pictures, este de asemenea disponibilă în mod ilegal pe internet, cu trei săptămâni înainte de data premierei în cinematografe, prevăzută pentru a doua zi de Crăciun.

Alte filme ale Sony Pictures descărcate ilegal în prezent pe internet sunt "Mr. Turner", "Still Alice" şi "To Write Love on Her Arms".

Compania Sony a refuzat să comenteze situaţia, dar o sursă apropiată de circumstanţele producerii atacului informatic de la începutul săptămânii a dezvăluit că, foarte probabil, apariţia filmelor pe internet este legată de atacul asupra sistemului informatic al companiei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus