Skip to main content

Halucinant. Valentin Jucan: "Şefa Consiliului s-ar fi dus la o angajată cu o lumânare aprinsă, de la mort, pentru a o "convinge" să semneze ceva

 
Halucinant. Valentin Jucan: "Şefa Consiliului s-ar fi dus la o angajată cu o lumânare aprinsă, de la mort, pentru a o "convinge" să semneze ceva

Laura Georgescu. Foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu. Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

UPDATE 2: "Nu ştiu despre ce e vorba. Nu am cunoştinţă de nimic din ce scrie acolo", a răspuns Laura Georgescu, preşedintele CNA, la solicitarea jurnaliştilor de a oferi un punct de vedere cu privire la cele relatate de Valentin Jucan şi unii dintre angajaţii instituţiei.

UPDATE. Angajaţi ai CNA, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, au povestit pentru Paginademedia.ro că "incidentul cu lumânarea" a pornit de la o întâmplare între angajaţi, în care nu ar fi fost implicată şi şefa instituţiei. Sensul acestei întâmplări ar fi fost greşit interpretat de către semnatarul mailului făcut public de Valentin Jucan, membru CNA.

În instituţia Consiliului Naţional al Audiovizualului se petrec lucruri greu de imaginat. Valentin Jucan, membru CNA, a povestit aseară pe pagina sa de Facebook, un episod demn de ritualurile voodoo.

Jucan a spus că a primit un mail de la un angajat al CNA care i-a povestit că "preşedintele CNA s-a dus la o angajată de la serviciul juridic cu o lumânare aprinsă şi i-au spus că e o lumânare de la mort şi dacă nu semnează ce spune preşedintele, o sparge şi că va muri".

"Zilnic, în CNA, această individă ajunsă în Consiliu pe mâna lui Victor Ponta, provoacă scandaluri, încalcă legea, minte. Întreţine o stare conflictuală şi ameninţă în moduri greu de imaginat angajaţii, totul pentru a încerca să păstreze controlul asupra instituţiei. (...) Nevoia Laurei Georgescu de a se păstra prin orice mijloace la conducerea CNA vine şi din disperarea provocată de cercetările DNA. Vrea să cunoască ce anume solicită procurorii şi, dacă se poate, să aranjeze ce se poate aranja în favoarea ei şi în detrimentul actului de justiţie.
În print-screen-ul alăturat este un mail primit recent. Numele persoanelor a fost acoperit pentru a nu le provoca şi mai multe neplăceri. Priviţi şi judecaţi", a scris Valentin Jucan, pe pagina sa de Facebook.

Screen Shot 2014-12-11 at 11.12.41 AM

În şedinţa de astăzi s-a mai petrecut un eveniment neobişnuit. La puţin timp după ce a început şedinţa, în sală a intrat un angajat de la Serviciul Juridic al CNA, s-a adresat membrilor Consiliului, după care Monica Gubernat a propus o pauză de consultare de zece minute. Angajatul a spus că trebuie să meargă la DNA.

Întrebaţi de presă care este subiectul discuţiei, membrii Consiliului au spus că este o problemă internă şi că nu pot oferi detalii.

Valentin Jucan a oferit presei un e-mail primit, acum câteva zile de la un angajat, în care se vorbea despre o altă scenă petrecută între pereţii instituţiei de reglementare a audiovizualului.

Angajata CNA spunea că a fost martoră la o scenă neobişnuită, chiar în faţa biroului său când s-a intersectat cu Laura Georgescu şi un membru al Serviciului Juridic. Angajatul de la Juridic a început să o înjure pe şefa Consiliului şi i-a trântit uşa în nas până a "scos-o din ţâţâni".

Angajatul de la Juridic îi spunea şefei CNA că îi va face dosar penal unui alt angajt pentru că ea "sabotează comisia de inventariere" (legat de anchetele DNA şi percheziţiile care au avut lot în ultimele luni în instituţie).

PRECIZARE. În acest moment, Laura Georgescu, preşedintele CNA, se află în sala de şedinţă. Paginademedia.ro îi va solicita un punct de vedere la prima pauză, dacă va exista una, sau la sfârşitul şedinţei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus