Skip to main content

Nou administrator la Tipografia Intact, după condamnările din dosarul ICA

 
Intact sediu
Intact sediu

Intact sediu

Publicitate

Condamnările din dosarul ICA produc efecte în societăţile familiei Voiculescu. Potrivit datelor publicate ieri în Monitorul Oficial, Tipografia Intact şi-a schimbat administratorul, după ce aceasta a fost condamnată la închisoare cu suspendare.

Mai exact, Vica Ene, condamnata la 3 ani cu suspendare în dosarul ICA, a fost revocată din funcţia de administrator unic al Tipografiei Intact, conform unei decizii luate în 19 august de acţionarii societăţii. Î

În locul ei a fost numit Grigore Florin, pentru un mandat de 4 ani, până în 18.08.2018.

Acţionarii Tipografiei Intact sunt: Camelia-Rodica Voiculescu, Corina-Mirela Voiculescu, Lazăr Mihai şi Grupul Industrial Voiculescu şi Compania Grivco.

Dan Voiculescu a fost condamnat, în dosarul ICA, la de 8 august 2014 la zece ani de închisoare cu executare şi confiscarea sediilor Grivco şi Antena 3, plus confiscarea a 5,8 milioane de lei de la fiicele mogulului, potrivit HotNews.ro.

Dan Voiculescu a fost acuzat de procurorii DNA, care au instrumentat dosarul privatizării frauduloase, că ar fi cumpărat, cu puţin peste 100.000 de euro, mai bine de 3,5 hectare de teren care aparţineau Institutului, deci statului. Preţul plătit de societatea lui Dan Voiculescu, spun procurorii DNA, ar fi fost de 75 de ori mai mic decât cel real. Prejudiciul creat astfel depăşeşte 60 de milioane de euro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus