Skip to main content

Larisa Petrini părăseşte Saatchi&Saatchi PR, care va deveni Centrade. Conducerea agenţiei va fi preluată de Radu Florescu. Ce va face Petrini

 
Larisa Petrini
Larisa Petrini

Larisa PetriniLarisa Petrini părăseşte Saatchi & Saatchi Public Relations, după doisprezece ani de colaborare cu agenţia.

Publicitate

În locul ei, la conduere va rămâne Radu Florescu, care va coordona echipa şi clienţii din perspectiva strategică sub Centrade PR, noul brand sub care agenţia şi întreaga echipă de consultanţi vor funcţiona din ianuarie 2015.

Larisa Petrini renunţă la domeniul comunicării pentru cel al sănătăţii holistice şi al nutriţiei integrative, de care se declară foarte pasionată.

Despre Larisa Petrini

  • Larisa Petrini are o experienţă de peste 14 ani în domeniul comunicării şi s-a alăturat echipei Saatchi & Saatchi în 2003.
  • Între 2008 şi 2014 a condus operaţiunile de Public Relations şi Corporate Social Responsibility ale grupului din poziţia de Managing Partner al Saatchi & Saatchi PR.
  • De-a lungul carierei, şi-a dezvoltat expertiza în Personal Branding, Managementul Reputaţiei şi Comunicare de Criză.
  • Este activ implicată în proiecte sociale si educaţionale în calitate de profesor, consultant sau membru în board-ul executiv al unor importante organizaţii printre care CROS, AIESEC sau The European Nature Trust.
  • În prezent, este Health & Wellbeing Coach certificată de Institute of Integrative Nutrition din New York si ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution Day în România.

Ce spune Larisa Petrini despre plecarea de la Saatchi&Saatchi:

”Saatchi & Saatchi PR a însemnat pentru mine o familie frumoasă, plină de energie pozitivă şi oameni dragi. Sunt mândra de echipa pe care o las în urmă şi campaniile curajoase, premiate pe podiumul celor mai prestigioase festivaluri de comunicare din lume. E timpul pentru o nouă călătorie, de data asta în domeniul sănătăţii holistice şi al nutriţiei integrative, de care sunt foarte pasionată”, a declarat Larisa Petrini.

Radu Florescu:

”Larisa se îndreaptă spre un nou domeniu şi sunt foarte încrezător că se va bucura de acelaşi success. În ultima perioadă m-am implicat mai mult în PR, aşa că voi prelua bucuros conducerea companiei Centrade PR, a echipei şi portofoliului de clienţi’, a declarat Radu Florescu.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cata Cata
    Cu siguranta nu este "obosita" de prostie si incultura ca tine,daca ai avea numai un sfert din pregatirea ei ti-ar aplauda urechile.
    Stai flex "ariciule"...ca te ingroapa in stiinta.
  • geo geo
    Cine mai este si obosita asta?

Trimite un comentariu

sus