Skip to main content

PROGRAME. Dan Negru, al 15-lea Revelion consecutiv. Pro TV, concert din Piaţa Constituţiei. Kanal D - Vacanţa Mare

 
Revelion 2015
Revelion 2015

Revelion 2015REVELIOANE. Ce pregătesc posturile TV în noaptea dintre ani. Antena merge pe aceeaşi reţetă de 15 ani: Dan Negru. Pentru prima dată în ultimii ani, Pro TV nu va mai avea un program special filmat în studio, ci transmisii din Piaţa Constituţiei. Kanal D merge pe reluări cu Vacanţa Mare, iar la TVR 1 Dragoş Pătraru deschide un Revelion cu emisiunile de succes şi vedetele postului public din ultimii 25 de ani, de la RoBingo la Tonomatul de pe 2, de la Andreea Marin la Cătălin Măruţă.

Publicitate

Paginademedia.ro trece în revistă oferta posturilor TV la trecerea din 2014 în 2015:

ANTENA 1. După 13 Revelioane consecutive în care Dan Negru a fost lider de audienţă, Antena 1 a mizat şi anul acesta pe realizatorul emisiunii "Te pui cu blondele". Revelionul 2015 este prezentat de Dan Negru pentru al 15-lea an consecutiv.

Anul trecut, programul dintre ani de la Antena 1 a fost lider de audienţă, cu peste două milioane de telespectatori din întreaga ţară, un scor cu 200.000 de persoane mai mare decât la principalul concurent, Pro TV.

Pro TV va difuza concertul din Piaţa Constituţiei, organizat de Primărie, un concert Loredana şi două filme româneşti, unul din 1979 (Nea Mărin Miliardar) şi unul de anul acesta (America, venim!).

TVR 1 îşi începe programul cu emisiunea "Român să fii, talent să ai", realizată de Dragoş Pătraru. Iar după miezul nopţii, începând cu ora 2.15, postul public va difuza "Petrecere cu lăutari - Best of".

Revelionul TVR 1 va difuza o paradă a celor mai performante emisiuni de divertisment şi cele mai apreciate vedete ale TVR din ultimii 25 de ani, de la Andreea Marin, la Cătălin Măruţă şi Iuliana Tudor.

Astfel, trofee speciale merg în noaptea de Revelion către realizatorii şi prezentatorii emisiunilor "Surprize, Surprize", "Robingo", "Iartă-mă", "Şcoala vedetelor", "Tonomatul DP2", "Stele de 5 stele", "Ceaiul de la ora 5", "Piersic Show", "Viaţa satului", "Destine ca-n filme", "D'ale lu' Mitică" şi altele.

Kanal D şi Prima TV mizează pe "best of-uri" ale unor emisiuni arhicunoscute: Vacanţa Mare, din perioada în care grupul umoristic se găsea în grila postului turcesc (2007 - 2009), şi Cronica Cârcotaşilor.

Programele, detaliat:

PRO TV merge pe două filme româneşti, unul vechi şi unul nou, dar şi două concerte

 • 20:30 - Nea Mărin Miliardar(AP) (rom., 1979, com.)
 • 22:05 - America, venim!(12) (rom., 2014, com.)
 • 23:50 - Concert Revelion (live)
 • 0:10 - Concert Loredana "Reveria"
 • 1:30 - Gigli(15) (sua, 2003, com. rom.)

ANTENA 1 îl menţine pe Dan Negru în postura de maestru de ceremonii. Vasile Muraru este şi el în program

 • 20:00 - "Chef de râs". Gazde: Vasile Muraru şi Valentina Fătu
 • 21:30 - 2015, "Revelionul Starurilor!". Dan Negru face onorurile pentru al 15-lea an consecutiv la Antena 1. Printre vedetele invitate se numără: Alina Eremia, Alina Puscaş, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Lora, Ramona Bădescu, Carmen Tănase, Anca Ţurcaşiu, Connect-R, Nea Mărin, Victor Slav, Jean de la Craiova, Vali Vijelie şi Giani Kiriţă.
 • 2:30 - La Hanu' Mirelei, cu Mirela Boureanu Vaida

Dragoş Pătraru dă startul Revelionului 2015 de la TVR 1. Petrecerea este găzuită de Iuliana Tudor. Andreea Marin şi Cătălin Măruţă, printre invitaţi

 • 20:00 - Român să fii, talent să ai -Emisiune de Dragoş Pătraru
 • 21:00 - Revelion 2015 (I). Gazda programului de Revelion este Iuliana Tudor. Printre invitaţi se numără: Iuliana Tudor, Andreea Marin, Mitică Popescu, Tudor Furdui, Iuliana Marciuc, Cosmin Cernat, Alexandra Velniciuc, Horia Moculescu, Eveline Păuna, Cristina Şoloc, Eda Marcus, Marina Almăşan, Gabriel Gherghescu, Maria Buză, Marius Rizea, Nicolae Botgros, Raluca Moianu şi Berti Barbera.
 • 23:57 - Trecerea în noul an
  *Discurs *Ceas *Artificii
 • 0:05 - Revelion 2015 (II)
 • 2:15 - Petrecere cu lăutari Best of
 • 3:55 - Azur(AP) (sua, 1946, musical)

KANAL D difuzează Vacanta Mare, de arhivă. Petrecerea dintre ani se dă în studioul WOWbiz

 • 20:00 - Anu-i Nou, Vacanţa Mare! -best of-
 • 21:45 - WOWbiz
  Cu: Mădălin Ionescu şi Adelina Pestriţu
  Ediţie specială de Revelion
 • 2:30 - Anu-i Nou, Vacanţa Mare!(AP) (reluare)

PRIMA TV sărbătoreşte trecerea dintre ani cu un best of al Cârcotaşilor şi un concert Vunk

 • 20:30 - Cronica cârcotaşilor - Best Of
 • 23:00 - Concert Vunk - Vunk în Oraşul Minunilor (divertisment)
 • 1:00 - Ultimul samurai (sua-nz.-jap., 2003)
 • 3:30 - Filmul de comedie 15 ani şi jumătate (fra., 2008)
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • de 25 de ani in noaptea de revelion pe toate posturile tv vedem niste actori de mina a3 a care ne arata cum se distreaza ei . va tot bateti joc de noi . nu stiu de ce se tot lauda antenna 1 ca nici ei nu fac exceptie . ne tot intoxicati cu emisiun de care noi sintem satui pe tot timpul anului . chiar nu mai sint actori adevarati de ne tot bagati pe git tot felul de analfabeti si de prosti care nu au nici un haz. priviti cum erau revelioanele pina in 1989 si luati exemple pentru ca erau frumoase si aveam ce sa vedem la tv in noaptea dintre ani . asa cum am spus acum ne uitam la niste prosti cum se distreaza ei
 • Antena1 nu a fost lider in 2010 http://www.paginademedia.ro/2010/01/audientele-revelionului-nae-si-murariu-peste-divertis-paranghelionul-antenei-1-depasit-de-revelionul-fara-numar-al-pro-tv/ si 2011 http://www.paginademedia.ro/2011/01/etno-tv-revela%C8%9Bia-revelionului-eurovision-la-tvr-cel-mai-slab-program-din-istorie/
 • PRO TV a adoptat modelul televiziunilor occidentale, unde in noaptea de revelion se difuzeaza filme, concerte, nu labareli de programe de asa zis divertisment, foarte costisitoare. Ma mir ca le-a luat atata timp pana sa adopte acest model. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata !!
 • anul asta nu se va mai putea spune ca sunt manelisti la Protv. vor pierde dar este un aspect de luat in considerare.
 • Exista propduse si pentru acest grup. Farmacia la care apar actori socialisti si cintareti Mamaisti, produse de prostata, acum de sarbatori niste marci cunoscute pentru probleme de indigestie samd. Problema de fond a Antenei 1 este ca pe de-o parte sunt captivi publicului mai in virsta, pe de alta parte au incercat din rasputeri sa il intenereasca masiv si nu gradual.
 • Corect. Si vor avea si ei ziua lor de glorie si vor arata ca au facut ceva intr-un moment important in mentalitatea socialista, dar nu foarte relevant dupa standardele capitaliste.
 • Corect. Am uitat de National TV. Cei de la TVR s-au mai desteptat putin. E interesanta ideea de a aduce un best of TVR: Robingo, Surprize, Maruta... Nu sunt costuri mari.
 • Publicul Antenelor e format din persoane de peste 50+ ani. Publicitarilor nu ii intereseaza acest public. De ce au dat kix toate emisiunile copiate de la Pro ? Pt. ca publicul tanar nu obisnuieste sa se uitela Antene. Revelionale Anteniste isi au originea in epoca socialista, cand romanii se uitau pe singurul canal existent. Cum sa-ti faci reclama cand in emisiune ii ai invitati pe Carneci, Vijelie, Guta, Carmen Serban, Salam... Acesta revelion trebuie difuzat pe Taraf tv, nu pe Antena 1.
 • Revelion „socialist” nu va avea doar Antena 1, ci și Național TV. Despre care nu se menționează absolut nimic în acest articol, dar parcă văd că mâine va fi menționat ca fiind „surpriza serii”.
 • Revelionul este in general o chestiune prea putin economica. Publicul e in general mai batrin si mai putin cheltuitor, ca atare destul de neatractiv comercial. Solutiile economicoase sunt programe mai vechi sau conserve reprelucrate de genul "best off" samd. Kanal D merge pe aceasta strategie si partial ProTV. Mitul programului de revelion din Romania socialista e intretinut de Antena care va si cistiga, previzibil, audienta. Este vorba de a marca o borna in situatia lor de etern challenger plus ca au o serie de nume cumparate recent care trebuie resapate.
 • si dc sa te uiti la Tv in noaptea de revelion sa razi cu Negru si Carneci !? ha ha sau la redifuzatu Nea Marin!? slab programul de anul acesta , nici Vanghelion nu va fii , surprize poate apar de la posturile muzicale EtnoTv , Kiss Tv etc sau de la posturile de stiri ca in rest aceleasi programe an de an totu inregistrat si mai nimica "in direct"

Trimite un comentariu

sus