Skip to main content

Silviu Mănăstire se desparte de România TV şi anunţă că-şi mută „Dosarul de politician” în altă parte

 
silviu-manastire
silviu-manastire

silviu-manastire

Publicitate

Silviu Mănăstire se desparte de România TV. Realizatorul emisiunii Dosar de Politician şi-a anunţat plecarea de la postul patronat de Sebastian Ghiţă într-un editorial pe site-ul psnews.ro, intitulat „Les Miserables” – adaptare neromanţată a situaţiei din mass-media (şi un anunţ surpriză despre „dosarele de politician”).

„Cu o oarecare voiosie demnă de vremuri mai bune, anunţ că am decis să nu-mi prelungesc colaborarea cu România TV (postul TV unde am trăit pe viu alegerile) ce expiră la sfârşitul acestui an. Emisiunea Dosar de politician va căpăta viaţă altundeva„, a scris Mănăstire într-un post scriptum în din finalul editorialului său despre situaţia din mass media.

În acelaşi text, Mănăstire mai menţiona că Antena 3 şi România TV merită „un premiu cu fundiţă”, întrucât „au fost fruntaşele „succesurilor” lui Ponta”.

Silviu Mănăstire s-a alăturat postului România TV în decembrie anul trecut. Anterior, el a fost la postul Realitatea TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cat a mancat gras de la RTV a fost bine, acum musca mana care i-a dat sa manace. Nasol cu banii strengare. Ipocrizia nu are limite in tara noastra, iar nerasul e la fel ca mocirla in care s-a balacit in ultimul an.
  • SRI -istul SRI -ist ramane... Se muta unde a primit ordin ... Daca Ghita si Ponta au înfrânt....
  • sa inteleg ca si asta vine la TVR? Ca Tanase Infarct ii angajeaza pe toti ratatii. DEesigur, el ramine primul in top.

Trimite un comentariu

sus