Skip to main content

Viitorul ministru pentru Diaspora este un fost şef al MTV

 
Anghel
Anghel

AnghelUPDATE. Premierul Victor Ponta l-a nominalizat pe deputatul PSD Angel Tilvar pentru funcţia de ministru al Românilor de Pretutindeni, în locul lui Adrian Anghel, care a fost respins de comisiile parlamentare, a anunţat, astăzi, în plen, vicepreşedintele Camerei Deputatilor Miron Mitrea, citat de Mediafax.

Publicitate

Viitorul ministru al Românilor de pretutindeni, Adrian Anghel, este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică a Universităţii Babes Bolyai, cu specializări în reabilitare şi fizioterapie, a fost director general al MTV România şi a devenit membru PSD în 2000, scrie Mediafax.

Ales senator în circumscripţia pentru românii din afara graniţelor, Adrian Anghel are 56 de ani, a absolvit în 1982 Universitatea Babes Bolyai - Facultatea de Educaţie Fizică, iar în perioada 1983 - 1986 a urmat cursurile Universităţii Northwestern- Chicago şi pe cele ale Feinberg School of Medicine şi se specializează în reabilitare şi fizioterapie.

A fost director al Graphic Impact Group şi director general al MTV Romania. Conform CV-ului este specializat şi ca producător TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jon jon
    Cat a avut mtv-ul pe mana a platit angajatii la negru. Tataie oare mai traieste? Mare securist! El era mana forte la mtv; adrian se cam ferea de el.
  • fabi fabi
    Mi-e raaaaauuuuu.
  • flo flo
    lol, cel mai mare tepar si smenar, il stie toata piata
  • zero zero
    cum nu se poate mai pregatit. toata cariera sa il recomanda. acum o sa reabiliteze si imagini.

Trimite un comentariu

sus