Skip to main content

Bogdan Prăjișteanu, de astăzi director comercial al Antenelor din Intact

 

bogdan-prajisteanu2

Publicitate

Bogdan Prăjișteanu, fostul director al agenției de media MEC - Mediaedge este noul director comercial al tuturor stațiilor TV deținute de Antena Group. Potrivit unui anunț al Intact, Prăjișteanu "va identifica strategia de vânzări şi va coordona implementarea ei în vederea integrării conţinutului TV, online şi mobile şi monetizarea lui în consecinţă"

Prăjișteanu a fost șapte ani director al agenției Mediaedge:CIA (MEC). A părăsit compania în octombrie 2013, după cum Paginademedia.ro a scris aici. La momentul respectiv, Prăjișteanu le explica angajaților companiei că a decis să plece pentru că "are alte planuri".

Anunțul Intact:

"Antena Group anunţă că Bogdan Prăjişteanu va ocupa, începând de astăzi, funcţia de Director Comercial al staţiilor TV din portofoliu precum şi al platformelor online şi mobile asociate acestora.

Din această poziţie, va identifica strategia de vânzări şi va coordona implementarea ei în vederea integrării conţinutului TV, online şi mobile şi monetizarea lui în consecinţă.

“După mulţi ani petrecuţi în companii multinaţionale de media şi în şcoli de business internaţionale, am dat curs propunerii Antena Group de a aduce toată această experienţă într-un business de media de anvergură mare, 100% românesc.
Inovaţia în producerea de conţinut relevant, dar şi posibilitatea luării deciziilor majore rapid sunt două elemente cheie care m-au făcut să răspund afirmativ acestei provocări profesionale care îmi întregeşte experienţa în domeniul marketing-ului şi al vânzărilor”, a declarat Bogdan Prăjişteanu.

Unul dintre obiectivele lui Bogdan Prăjişteanu este acela de a dezvolta politica de vânzări Antena Group într-o experienţă centrată pe nevoile reale ale clienţilor.

“Bogdan este un profesionist valoros şi un nume respectat în industria publicităţii, ca atare mă bucur că face parte din echipa Antenelor. Având în vedere experienţa sa în media şi advertising, Bogdan va putea identifica noi oportunităţi şi valorifica audienţă integrată a grupului. Dacă în ultimii ani ne-am concentrat foarte mult pe conţinut, a sosit momentul să acordăm atenţia cuvenită valorificării acestuia”, spune Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

Bogdan Prăjişteanu are o experienţă vastă, de 20 de ani, în media şi strategie de comunicare, dintre care 15 ani în poziţii de leadership. A condus echipele de media şi business development ale agenţiilor Grey/Mediacom, respectiv MindShare, pentru ca, şase ani mai târziu, să fondeze agenţia Media Insight.

Ulterior, după preluarea Media Insight de către reţeaua Mediaedge:cia (parte a GroupM), a fost CEO al MEC România (una dintre cele mai importante agenţii de media) timp de aproape şapte ani. Bogdan acordă o mare importanţă pregătirii profesionale, având un MBA la Academia de Studii Economice, absolvind cursurile de management ale Open University şi fiind, de asemenea, Alumni al Harvard Business School - Programul de Leadership Development."

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Miruna..."nu, super, mi-a placut"! Doamne...teleporteaza-ne, Doamne, intr-o lume fara Praji d'astia, si toti pupincuristii lor!
 • ia doar salar' de la Antene. spaga o primea cand nu era angajat acolo si avea grija sa dirijeze bugetele agentiei spre latrine. nici de ceasuri nu are nevoie , are destule ( el mai obisnuieste sa poarte si fake-uri ); de fapt a fost adus sa poata trata cu agentiile problema rebate-ului pe care Intacat nu ( mai) obisnuieste sa-l dea iar agentiile nu se prea inghesuie sa-l ceara unuia care e cercetat pt santaj....si-atunci au adus pe anul despre care cred ca poate vorbi aceeasi limba .
 • Se-ntareste forta de vanzari a antenelor ! Plus ca bogdanel si lucia ( fosta si actuala colega) se cunosc atat de bine ca-i asteptam la o prezentare di granda la Acces Direct sau la Capatos, nu doar intr-n comunicat sec.
 • acum intelegem pentru cine facea manageru' restructurarile... sa mai bage bani in buzunar unuia dintre cei multi la fel ca el... din pacate la nivel de management sunt praf... nu gandesc dincolo de usa lor...
 • Daca vreti sa il cunoasteti mai bine pe Praji sau sa il revedeti in ..."Cascadorul rasului" industriei media:
  https://www.youtube.com/watch?v=aslBxjF-2qA
 • gresit total moshule. nu are cum sa ia spaga fiind la Antene. acolo spaga ia doar cofetarul Alexandrescu. si este foarte suspicios cu toti cei care mai au pozitii de conducere. daca primesc vacante, ceasuri, telefoane etc. de bani nici nu se pune problema. cred ca de la atat stress a chelit saracul de el. nu mai stie ce sa faca cu toti banii furati, primiti, etc.
 • iaca, acum dl prăjișteanu poate refuza spaga de la zoltan, el fiind deontolog poate accepta numai spaga de la cei cu care a fost in "cooperativă", nu?
  cum credeți că se va întămpla?
  :)

Trimite un comentariu