Skip to main content

Cazul Mircea Badea - motocicliştii, din nou pe masa CNA: 73 de reclamaţii de la telespectatori, nicio decizie pentru emisiuni difuzate în luna august

 
mircea badea (3)
mircea badea (3)

mircea badea (3)

Consiliul Naţional al Audiovizualului a reluat în şedinţa de astăzi discuţia pe subiectul Mircea Badea şi motocicliştii. Discuţia a pornit în 21 octombrie 2013, la două luni după ce a avut loc confruntarea dintre Badea şi motociclişti. La momentul respectiv, membrii CNA au făcut mai mult propuneri de sancţionare, începând de la somaţie publică, până la amendă de 70.000 de lei. Niciuna dintre acestea nu au reuşit să atragă minimul de şase voturi. Prin urmare subiectul a fost „reportat”, iar discuţia a ajuns abia astăzi pe ordinea de zi, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Membrii consiliului au reluat astăzi votul pentru propunerile de somaţie publică, venită din partea Monicăi Gubernat, membru CNA, şi 30.000 de lei, aparţinând lui Florin Gabrea, membru CNA. Însă, nici astăzi membrii nu au reuşit să ajungă la vreun consens. Motiv pentru care subiectul a fost închis.

În şedinţa de astăzi a Consiliului Naţional al Audiovizualului, somaţia a atras patru propuneri „pentru” (Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) şi alte patru voturi au fost pentru amenda de 30.000 de lei (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Laura Georgescu şi Gabriel Tufeanu)

După două runde de vot, membrii CNA au făcut o propunere intermediară, de 20.000 de lei, însă nici aceasta nu a trecut.

Reamintim că în luna august a anului trecut, după condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, Mircea Badea a început să-şi facă emisiunea pe peluza din faţa sediului Antenei 3, din Băneasa. În acest context, mai mulţi motociclişti au început să-şi „tureze” motoarele când treceau prin dreptul sediului Antenei 3. Acest lucru l-a enervat pe Mircea Badea dar a făcut diferite afirmaţii în timp ce era pe post.

Printre afirmaţiile făcute Mircea Badea pe post:

- „Prietene, dacă-l prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria emisiunii. Dar, hai să fim optimişti, pate când îşi agită el pârţâitoarea aia, se lipeşte dracu de un stâlp şi se rezolvă cazul”, a spus Mircea Badea.

- „Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate şi să le sărim cu picioarele pe cap”, a mai afirmat Badea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    CNA-ul e o gluma ... Nu cred ca mai are rost sa ne agitam ...

    Atata timp cat emisiuni ca Acces Direct , Un Show Pacatos , Maruta si altele difuzeaza mizerii zilnic , atata timp cat televiziunii ca A3 si RomaniaTV si-au facut de cap in campania electorala si oameni de joasa speta ca Mircea Badea se dau in spectacol in direct si injura ca la usa cortului ... nu ii de mirare ca suntem unde suntem.

Trimite un comentariu

sus