Skip to main content

Compania lui Sebastian Ghiță a preluat site-urile DailyBusiness.ro, Feminis.ro și StirideSport.ro

 

daily

Publicitate

Site-urile DailyBusiness.ro, Feminis.ro și StirideSport.ro au un nou editor. Cele trei publicații online au intrat în proprietatea RTV Satellite, societate controlată de Sebastian Ghiță.

DailyBusiness.ro și Feminis.ro au fost preluate de la ThinkDigital, companie condusă de Dragoș Stanca, care la rândul său le-a preluat de la AdEvolution, societate deținută de Val Voicu.

„Păstrarea și continuarea operării celor doua site-uri ar fi intrat în conflict cu business-ul nostru de bază. Misiunea noastră este să ajutăm publisherii, nu să-i concurăm”, a explicat Stanca pentru paginademedia.ro.

La rândul său, Costin Ilie, managerul diviziei internet a Romania TV, a confirmat pentru paginademedia.ro tranzacția cu ThinkDigital, precizând că DailyBusiness si Feminis urmează să fie relansate și că RTV Satellite a preluat și un al treilea site, StirideSport.ro.

“Într-adevar, portofoliul Romania TV online cuprinde acum, pe lângă RomaniaTV.net și portalul Economica.net, și DailyBusiness și Feminis – pe care le vom relansa în curând, în colaborare cu ThinkDigital. În plus, pe lângă cele două, ni s-a alăturat recent și site-ul StirideSport.ro, urmând foarte probabil și alte dezvoltări în mediul online”, a declarat Costin Ilie pe Paginademedia.ro.

Declarația integrală a lui Dragos Stanca, manager si partener TinkDigital, în continuare:

„ThinkDigital este un furnizor de servicii de monetizare a spatiilor publicitare, tehnologie si strategie pentru publisherii din reteaua sa locala, asadar este evident ca pastrarea si continuarea operarii celor doua site-uri ar fi intrat in conflict cu business-ul nostru de baza. Misiunea noastra este sa ajutam publisherii, nu sa ii concuram. Prin urmare, cunoscand intentia unuia dintre principalii nostri parteneri de business, RomaniaTV.net, de a-si consolida portofoliul in zona lifestyle femimin si business media, decizia de a facilita acest transfer de proprietate a fost cat se poate de simpla simpla si de fireasca”.

ThinkDigital a preluat afacerile regiei AdEvolution, într-o tranzacție anunțată în luna august a anului trecut, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Potrivit site-ului antitepari.ro, AdEvolution, societate lansată în 2006 de către Val Voicu, a intrat în insolvență la data de 17 noiembrie 2014. Următorul termen în dosarul de insolvență este 16 februarie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu