Skip to main content

Discovery, interesat de Premier League pentru Marea Britanie. Drepturile TV, estimate la peste cinci miliarde de euro pe trei ani

 
premier
premier

premier

Publicitate

Meciurile din Premier League, campionatul intern al Marii Britanii, sunt puse la bătaie într-o licitaţie ce va debuta la data de 6 februarie. Printre cei interesaţi să preia drepturile TV ale competiţiei se numără şi compania Discovery Communications, anunţă BroadBandTvnews. com. Discovery deţine 51% din postul Eurosport.

Valoarea drepturilor sportive pentru trei ani (2016 - 2017) este de aproximativ 5,2 miliarde de euro, mai arată BroadbandTVNews, care citează Financial Times.

Drepturile TV, care sunt reunite în şapte pachete cu un total de 168 de partide sunt deţinute în prezent de două posturi de televiziune Sky (cinci pachete) şi BT (două).

Ambele companii au anunţat că vor participa la licitaţia care va fi lansată la începutul lunii februarie.

Eurosport deţine drepturi din Premier League pentru România din decembrie 2013 şi până în 2016, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Liga engleza merita urmarita, este cel mai spectaculos campionat
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    De ce am vaga banuiala ca esti de la digi ? "Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri"...Asa si voi, ati pierdut drepturile P.L., ati pierdut Champions League, la vara pierdeti si Campionatul Spaniei, dar voi va laudati ca transmiteti Liga lui Mitica reloaded ...

    Sunteti un pic sub nivelul "maestrului" Ilie Dobre, ca inteligenta ...:)
    "La revedere, drum bun" digi :)))
  • croncobaurul turbulent croncobaurul turbulent
    incasari totale: 5,5 mld USD
    profit: 1,1 mld USD
    in ultimul an actiunile au scazut 12%
    sa dai >5 mld Euro (adica >6 mld USD) pe Premier League, doar pentru UK, chiar eventual si in parteneriat cu Virgin, mi se pare imposibil.
    Dar e o metoda buna sa mai zica lumea de tine... plus ca dupa stirea asta actiunile au crescut cu 2% :-)

Trimite un comentariu

sus