Skip to main content

Discovery Life, o nouă televiziune din portofoliul Discovery, se lansează în Europa, pe 1 februarie

 
discovery communications
discovery communications

discovery communicationsDiscovery Life, o nouă televiziune din portofoliul Discovery Communications, se va lansa în Europa pe 1 februarie, în Polonia, scrie Mediafax, care citează BroadBandtvnews.com.

Publicitate

Discovery Communications a anunţat, în iulie 2014, că televiziunea Discovery Life se va lansa în SUA pe 15 ianuarie 2015, prin rebranduirea Discovery Fit & Health, informează broadbandtvnews.com.

Televiziunea Discovery Life se va lansa şi în Europa, pe 1 februarie, în Polonia, potrivit broadbandtvnews.com.

În Polonia, Discovery Life va înlocui Animal Planet, în timp ce televiziunea Animal Planet HD va continua să fie disponibilă pentru telespectatorii polonezi şi după 1 februarie, conform relatările din presa locală.

Televiziunea Discovery Life va fi distribuită în Polonia prin cablu şi satelit, în aproximativ 55,5% din case.

Discovery Life va face parte din portofoliul Discovery Networks, Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu şi Africa (CEEMEA), o divizie a Discovery Communications.

La fel ca în cazul altor televiziuni din portofoliul Discovery Networks, este de aşteptat ca Discovery Life să fie lansată ulterior şi în alte ţări din regiune.

Discovery Life va continua să difuzeze cele mai de succes programe de la Discovery Fit & Health, despre sănătate şi medicină, dar şi programe factuale şi noi serii care explorează cele mai neaşteptate încercări ale vieţii.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications, principala companie pay-TV (cu plată, n.r.), care ajunge la peste 2,7 miliarde de abonaţi în peste 220 de ţări şi teritorii.

Programele Discovery sunt difuzate în 19 limbi, ajungând la peste 261 de milioane de abonaţi din 105 ţări, de pe trei continente.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sergiu Sergiu
    Pacat ca Discovery nu e la digi ca sa putem urmari si noi programele lor...Trebuie sa ne portam la Upc ca sa avem acces la acest pachet...
    Totusi, lista de posturi de la rds se subtiaza pe zi ce trece, nu stiu ce se intampla aici
  • Cristi Cristi
    Exceptând cocalarii care bagă la înaintare acest post atunci când vor să pară culţi, nu văd cine ar mai fi interesat de prostiile Discovery, având în vedere c-au zburat de curând şi din reţeaua DCS (AKTA), urmând să aibă aceeaşi soartă şi pe Telekom, imediat ce va ajunge la final actualul contract. Sunt alternative mult mai bune (Digi World sau Travel Channel + Viasat Nature care depăşeşte mult şi bine Animal Planet). Le-aş da, totuşi, o bilă albă doar pentru Discovery ID.

Trimite un comentariu

sus