Skip to main content

Diva şi Universal Channel au ieşit din reţeaua RCS chiar în noaptea de revelion

 
Diva-Universal-3D-Logo-Whit
Diva-Universal-3D-Logo-Whit

Diva-Universal-3D-Logo-Whit

Publicitate

RCS&RDS a scos din grilele sale, de cablu şi satelit, televiziunile americane Universal Channel şi Diva, în noaptea de Revelion, scrie Mediafax.

Universal Channel şi Diva au fost scoase atât din grilele de cablu ale RCS&RDS, cât şi de pe platforma digitală (DTH) Digi a RCS&RDS, potrivit unor comentarii postate de abonaţi nemulţumiţi ai RCS&RDS pe pagina de Facebook a companiei de telecomunicaţii.

RCS&RDS a scos din grilă aceste televiziuni fără a avea aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru modificarea grilei de programe, aşa cum impune Legea audiovizualului.

În momentul difuzării acestei ştiri, pe cele două poziţii din grilele RCS&RDS pe care erau retransmise Universal Channel şi Diva apare mira.

Contactaţi joi de agenţia, reprezentanţii companiei americane Universal Networks International, care deţine televiziunile Universal Channel şi Diva, au declarat: "Contractul de distribuţie dintre Universal Networks International şi RCS&RDS pentru televiziunile Univesal Channel şi Diva a expirat şi, în pofida discuţiilor de reînnoire a distribuţie, nu s-a ajuns la o înţelegere. Ca urmare, RCS&RDS a decis să scoată televiziunile din grila sa începând cu 31 decembrie. Ne pare rău că abonaţii RCS&RDS vor fi afectaţi de această situaţie".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Luna Luna
    Va rog ajutati-ne sa ajunga mesajul nostru (eu si populația globului) la cine trebuie . Scapati-ne de filmul fetele gilmore de la diva. Este cel mai *** serial care a fost difuzat vreodata la orice canal de televiziune. Este cea mai idioata toamna prorusă de diva. Vom scoate canalul din grila din cauza acestui serial.
  • Lina Lina
    Cred ca diva simte deja scaderea ratingului din 1 septembrie de când ne intoxica cu fetele gilmore .Eu am renuntat sa mai urmăresc diva pana nu dispare aceasta *** de serial.Va rog frumos sa ajungă la cine trebuie aceste mesaje ale mele.Multumesc.
  • AGACHE LACRAMIOARA AGACHE LACRAMIOARA
    Dezgust total. Voi trimite sute de mesaje pana veti intelege ce greață ne provoacă fetele gilmore, dar cred ca sunt si alte canale de vizionat toamna asta .Pentru ca îmi este scârbă chiar si de reclama si schimb canalul.
  • Laura Laura
    postul Diva era unul dintre preferatele mele...o sa fiu nevoita sa caut un alt furnizor de cablu serios...
  • Andrei Andrei
    Chiar ma intrebam ce programe erau in locul alora care sunt acum cu mira. Foarte importante. As putea zice ca nu se poate trai fara ele.
  • valy valy
    Dupa ce a disparut Movie 24 din Romania, urmeaza incet-incet si celelalte 2-Diva, fost Hallmark si Universal Channel? Cei de la RCS au scos si canalele Discovery. Nu-i inteleg. De ce nu mentin un pachet de baza la pret mic si sa introduca cateva pachete tematice, pt. canalele Discovery, pt.filme, sport etc. Ei profita de pozitia de cvasimonopol si forteaza mana romanilor, promovandu-si canalele proprii. Cred ca CNA ar trebui sa intervina, inclusiv legislativ, sa sparga monopolul si mai ales interzicerea firmelor de cablu de a detine canale proprii. Sa aleaga: ori proprietari de posturi radio-tv., ori furnizori de servicii prin cablu.
  • o femeie proasta o femeie proasta
    A facut toate astea numai pentru noi si noi suntem asa nerecunoscatori nerecunoscatori mai suntem...deci stie mai bine ce e bine pentru noi, ce ne dorim cu adevarat...cita marinimie, si cit de mici la suflet suntem noi. Incep sa cred ca nici nu-mi placea Diva, ma uitam ca o proasta la ceva ce nu merita. Multumesc ca am fost luminata si scapata de acest...viciu...abonamentul meu va fi acum considerat donatie ca sa mai spal din pacate...
    in plus vreau si uleiul si laptele pe cartela! cosum prea mult din aceste alimente si cineva trebuie sa imi spuna ca imi face rau!
    Sunt iresponsabila!
  • ionut ionut
    rds lupata pt monopol
  • cocor cocor
    Voi o vedeti numai ca o pierdere RCS-RDS. Dar la pierderea celor de la Universal nu va ganditi ca dadeau reclame din 5 in 5 minute. Cat o sa mai coste 1 secunde de reclama cand nu mai ai 3.5 milioane de potentiali utilizatori? Aproximativ 60% din cota de piata.
    Cred ca o sa vina ei sa se roage de RCS sa intre iar in grila.
    Oricum omu in general vede numai lucrurile rele din viata in general.
    Cand e bine nu zice nimeni nimic de lauda.
    Cand se greseste sar toti ca arsi. Si daca nu te-ai uitat niciodata la DIVA tot te simti "furat" ca nu-l mai ai acolo cand schimbi canalele.
    Ca nu au mai marit pretul la cablu analogic din 1900 toamna nu zice nimeni nimic. Ca au marit viteza la internet nu zice iar nimeni nimic.
    Ca au mentinut un internet ieftin iar nu zice nimeni nimic.
    Daca ar vinde si astia la un strain sa vezi apoi preturi mari si servicii la fel.
    Cine e nemultumit sa se duca si pe site-ul Universal si sa le ceara sa intre in must-carry si atunci o sa fie obligati sa ii bage. Dar nu mai ia bani pe abonat.
  • antoci antoci
    foarte tare asta, ar fi in stare si ar baga seriale unguresti
  • anonim anonim
    atata galagie pentru nimic.
    e dreptul lor sa bage si sa scoata ce vor. exista alternative peste tot, grile mai pline in alta parte. daca vrei mai mult dai un ban in plus. nu obliga rds sau alt operator pe nimeni sa stea la ei.
    si degeaba si sa le ai pe toate nu se poate.
  • Cristi Cristi
    Daca la aceste posturi nu se uita barbati, din prima audienta potentiala e cu 50% mai mica. Apoi, trebuie vazut si cate dintre femei se uita. :)
    Bineinteles, presupun si speculez.
    Dar daca le-au scos, nu mai "speculez" cand spun ca pretul abonamentelor ar trebui sa scada...
  • Dana Dana
    buna seara.
    multa patima in comentarii. cumva e degradant sa te uiti la seriale pe un canal tv "de femei"? sau sa pierzi timpul uitandu-te la filme de categoria b / c, cu dezastre si nenorociri apocaliptice?
    e alegerea fiecaruia si trebuie respectata.
    respectul ar fi trebuit sa fie aratat si de catre rcs&rds, printr-un anunt despre ceea ce urma sa se intample pe 1 ianuarie 2015. mai departe alege fiecare ceea ce doreste sa faca: sa ramana sau sa migreze catre un alt "cablist". doar avem liberatatea de a o face! macar atata lucru sa alegem: televiziunea prin cablu! daca tot dorim sa pierdem timpul in fata televizorului...
  • State State
    Daca cu Liga 1 m-au mintit atata vreme si am acceptat sa fiu mintit, acum chiar ca li s-a infundat. Depasesc orice limita cu reducerea asta constanta a numarului de canale tv. E mult mai bine la Upc, cum spunea cineva...
  • liviu liviu
    Eu pe Nextgen le am deci nu au fost scoase. Si asta cu circula un zvon e de la radio Erevean. Unde ai citit tu asta?

Trimite un comentariu

sus