Skip to main content

Emisiunea "Burlacul" începe mâine la Antena 1

 

BurlaculAntena 1 continuă seria realityshow-ului "Burlacul". Cel de-al cincilea sezon al show-ului „Burlacul”, care îl are ca protagonist pe Andrei Andrei, începe mâine la Antena 1, de la 20.30.

Publicitate

20 de tinere, diferite ca înfățișare și fel de a fi, vor încerca să-l cucerească pe noul „burlac”, fotomodelul Andrei Andrei.

În prima ediție din acest sezon al emisiunii „Burlacul”, fotomodelul Andrei Andrei va decide, în cadrul ceremoniei trandafirului, care sunt cele zece fete care vor primi biletul către Portugalia.

CONTEXT.Timp de cinci sezoane, ”Burlacul” a fost prezentat de Cătălin Botezatu (4 ani) şi Bogdan Vlădau (1 an), însă producătorii au decis, potrivit wowbiz.ro să încalce regulamentul show-ului, pentru următoarea ediţie și să o aleagă pe Andreea Mantea ca prezentatoare.

 Botezatu a intrat, din această toamnă, în echipa Kanal D unde încă filmează pentru emisiunea "Supermodels by Catalin Botezatu".

Formatul show-ului nu a suferit multe modificări.

Nu mai puțin de 20 de tinere încearcă să-l seducă pe burlac, în cazul de față Andrei. Dintre acestea doar zece vor pleca într-o "tabără" cu scopul de a-l câștiga pe burlac. Câte o concurentă va fi eliminată la finalul fiecărei ediții, dar pot exista și răsturnări de situație, astfel încât "burlacul" să elimine mai multe concurente în același timp sau chiar niciuna.

AUDIENȚE DIVERTISMENT 2013. Emisiunea "Burlacul" s-a clasat în 2013 pe locul 20 în topul audiențelor anuale și pe locul zece în clasamentul emisiunilor de divertisment de la Antena 1. Show-ul prezentat anul trecut de Cătălin Botezatu a înregistrat o audiență medie de aproape un milion de telespectatori din întreaga țară, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • O emisiune perfecta pentru A1 ... se muleaza perfect pe langa alte mizerii ca Acces DinRect sau Capatos.
  • Ce pretentii sa ai de la televiziunile unui puscarias?burlaci impotenti si burlacite sosite din haremurile asiatice sau din paturile unor derbedei analfabeti!;bravo,antene,chi9ar sunteti cooolmea idiotieniei;sa se uite la voI handicapatii(ele);ce-ar fi sa ne punem de acord,noi,platitorii de abonamente,ca televiziuni ca Antenele si PROTV -MANELISTE ETC,SA NU MAI FIE OBLIGATORIII?cel putin,eu,sunt unl care nu se mai coboara la nivelul taranilor....care sa accepte orice rahat...

Trimite un comentariu