Skip to main content

George Maior: „În presă sunt ofiţeri acoperiţi ai SRI, ca şi în alte state democratice europene"

 
george maior_evz
george maior_evz

george maior_evz

Publicitate

Şeful SRI, George Maior a declarat, într-un interviu acordat lui Dan Andronic la B1 TV, că în presă există ofiţeri acoperiţi ai SRI. „În presă sunt ofiţeri acoperiţi ai SRI, ca şi în alte state democratice europene", a declarat acesta, citat de evz.

În opinia directorului SRI, ofiţerul acoperit este o armă a oricărui serviciu secret. "Misiunea lor (a ofiţerilor acoperiţi - n.r.) este să aducă informaţii de securitate naţională pentru stat”, a explicat directorul SRI.

George Maior a precizat în cadrul eimsiunii Lumini şi umbre că ofiţerii acoperiţi din presă nu vor fi niciodată deconspiraţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    @majuru, ca bine zici! :) a fi securist insemna spate asigurat. poti fi prostul prostilor si sa scrii cele mai idioate texte, daca ai spate nu te da nimeni afara. e ca in bancul de pe vremea lui ceausescu: bou, bou, dar e pe linie! prost, prost, dar e securist! :) adica e tot ce-i trebuie nechematului sa ocupe un loc de munca NEMERITAT!
  • Mm Mm
    Vornicule ai avut gura aurita,dar de aia din presa nu scapam.Nenea Coldea ii va folosi in viitor cu succes.
  • VORNICU VORNICU
    Pai, N'ea Maior, in alte tari...democratice asa ceva nu exista. Hai, demisia.
  • majuru majuru
    lipseste cuvintul NUMAI: ... in presa sunt NUMAI ofiteri acoperiti....
    completare: unii activi, ceilalti in rezerva
    corect omul, onest!
  • Ionut Ionut
    Or fi si in alte tari dar nimeni nu recunoaste asta. Din contra, se isca scandal mare cand e descoperit vreunul. As intelege daca ar fi la SIE, dar la SRI (in interior ???)- adica jurnalistul face agenda publica in fiecare zi in primul rand conform constiintei sale; daca e acoperit am putea sa ne intrebam daca anumite subiecte sunt impuse, nu? Unele tari au interzis si pt extern folosirea de acoperiti dintre jurnalisti.
  • pitiku pitiku
    Parca stiam deja asta, nu?

Trimite un comentariu

sus