Skip to main content

Oana Stănciulescu a plecat de la Antena 3: "Consider în continuare că libertatea de exprimare este un bun câştigat care nu poate fi luat nimănui"

 
Oana Stanciulescu
Oana Stanciulescu

Oana StanciulescuOana Stănciulescu, realizatoarea emisiunii Panorama, a anunţat aseară, pe pagina sa de Facebook, că pleacă de la Antena 3, televiziunea de ştiri condusă de Mihai Gâdea.

Publicitate

"Contractul dintre mine si Antena3 inceteaza incepind de astazi. Dupa 24 de ani de jurnalism, consider in continuare ca libertatea de exprimare este un bun cistigat care nu poate fi luat nimanui!", a scris Oana Stănciulescu, pe pagina sa de Facebook.

Emisiunea Panorama apare încă în programul Antenei 3, sâmbătă, în intervalul 23.00 - 00.00, potrivit site-ului antena3.ro.

Panorama, emisiunea realizată de Oana Stănciulescu, prezenta "ştirile mai puţin mediatizate, evenimentele importante ce au fost acoperite de alte subiecte, dar şi un scurt rezumat al unei săptămâni pline de ştiri", potrivit site-ului oficial al Antenei 3.

"Emisiunea va avea şi o parte interactivă, în care realizatoarea va propune un top pe o anumită temă, iar telespectatorii vor fi invitaţi să-şi exercite votul pentru cel mai potrivit dintre nominalizaţi. Se va face recurs şi la istorie, la oameni din trecut sau din prezent care sunt repere ale societăţii româneşti", se arată în prezentarea emisiunii, pe antena3.ro.

Despre Oana Stanciulescu:

Cunoscută pentru activitatea din presa scrisă, de la Pro TV şi de la BBC, Oana Stănciulescu s-a alăturat echipei de la Antena 3 în 2011, potrivit theindustry.ro.

Oana Stanciu a început să realizeze emisiunea "Panorama" în februarie 2012.

„Facem ordine în evenimentele săptămânii, inclusiv aşezându-le în topuri care mai de care mai interesante. Şi desigur, aşa cum s-a văzut şi din promo-ul emisiunii Panorama, o să avem şi ghicitori”, spunea Oana Stănciulescu, la debutul emisiunii.

Cu o experienţă de 22 de ani în media, Oana Stănciulescu a ocupat funcţii de conducere la mai multe publicaţii, a fost şef al departamentului politic la Pro TV şi corespondent pentru BBC.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Margo Margo
    " .. Că votanții semianalfabeți și agramați ai lui Ponta ( și care dpdv comercial nu ajută Antena 3 ) nu înțeleg mai nimic din ceea ce citesc, nu mă miră…" STIMATA DOAMNA ... INSULTAND NU DEVENITI SUPERIOARA CELORLALTI OAMENI. ... IN REALITATE VA ARATATI MICIMEA . ... SUNT OAMENI CU CATE 2 FACULTATI CARE SUNT MAI " ANALFABETI" IN ALE BUNULUI SIMT, AL EDUCATIEI.
  • ELENA ELENA
    DANA GRECU este insuportabila,ajuta DOAMNE sa plece de la ANTENA3,este insuportabila,ma surprinde cum rezista invitatii si mai vin la emisiune? Sunt fan ANTENA 3,dar cand incepe emsiunea ei ma mut pe alt post.Se poate ea compara cu ALEXANDRA STOICESCU,cuOANA STANCU ?
    Bine ca a plecat si OANA STACIULESCU LA FEL DE NESUFERITA.
  • gorobete gorobete
    mergi pe un forum de limba romana. aici e doar sectiunea comentarii a unui site :)
  • ion ion
    Libertatea de exprimare nu inseamna dezimformare la comanda.
  • pArA pArA
    Imi cer scuze Domnule Profesor "de departe" , e posibil ca omul sa ma greseasca ... dar totusi nu inteleg care e scopul comentariului tau , poate vrei sa ma lamuresti ...
  • violet violet
    Oana Stănciulescu făcea de mult timp notă discordantă la Antena 3. N-am înțeles cum a fost tolerată atâta timp de conducerea postului, post care a luat-o razna rău de aproximativ un an de zile, de când au început să-și bată joc de ceea ce câștigaseră înainte. Nu e vorba doar că și-au bătut joc de profesia lor și de normele jurnalismului pe care păreau că le stăpânesc foarte bine, dar au devenit grețoși și insuportabili ochilor și auzului unor telespectatori care le-au fost mai mult decât fideli.

    Oana Stănciulescu are respectul meu pentru rezistența de care a dat dovadă într-o mare de mizerii.

    Că votanții semianalfabeți și agramați ai lui Ponta ( și care dpdv comercial nu ajută Antena 3 ) nu înțeleg mai nimic din ceea ce citesc, nu mă miră...
  • de departe de departe
    Nu sunt in "echipa avocatiala" a Antenelor, dar cred ca, inainte de a ne apuca de comentat pe ici pe colo, trebuie sa invatam sa scriem corect gramatical in limba romana
  • john john
    Se duce si ea labeunu?
  • dragos dragos
    Panarama facea Panorama! Asta si Dana Grecu erau cele mai gretoase prezente feminine.....bine, Dana Grecu inca nu sunt sigur ca e femeie.
  • geo geo
    Parca vad ca, din intimplare, aterizeaza la B 1 TV.
  • anca anca
    Eu nu stiu sa fi fost la Pro TV. Poate ma insel.
  • Horea Horea
    @Ioana

    Foarte bine ai ... punctat!
  • pArA pArA
    Se demonstreaza ce mercenari sunt ziaristii ... atata timp cat isi i-au banii , nu prea conteaza alceva , mananca *** cu lingura mare , stiri la comanda si toate cele ... iar cand numai vin banutii se simt lipsiti de libertatea de exprimare ... hai sictir ...

    Eu zic ca cei ce ies din AntenaGroup ar trebui pensionati direct , sper sa nu le mai dea nimeni de lucru ... jurnalisti de carton ...
  • ioana ioana
    cum ai ajuns tocmai acum la constatarea ca nu esti libera sa spui ce vrei ? nu cumva te-au aruncat din barca pentru ca erai prea grea pentru ei ?
    Sa-ti fie rusine , nu vei fi libera sa gandesti cu capul tau niciodata ! ai dovedit-o la acel canal de mizerii !!!!! apuca-te de alta meserie ! ca jurnalist nu mai esti credibila !!!!!! Munceste si tu ceva pe lumea asta !!!! Ai castigat bani mintind telespectatorii, si facind frumos pe langa un turnator !!!!! du-te la munca !!!!!!!
  • Laura Laura
    Saraca, i-au trebuit 22 de ani... Era de preferat sa nu mai faca aceasta precizare pentru ca este de-a dreptul jenant! Dar pesemne ca in acesti ani a avut de plantat un pom, de facut o casa si un copil...

Trimite un comentariu

sus