Skip to main content

Pro TV a cumpărat franciza The Farm, un reality-show precum Big Brother, dar la fermă

 
Screen Shot 2015-01-05 at 3.35.18 PM
Screen Shot 2015-01-05 at 3.35.18 PM

Screen Shot 2015-01-05 at 3.35.18 PM

Publicitate

Pro TV va realiza varianta românească a reality-showului The Farm, un format internaţional creat de producătorul Survivor.

The Farm (Ferma) este un reality-show creat de producătorul suedez Strix. Formatul a fost creat în urmă cu aproximativ 13 ani, iar în prezent este distribuit în peste 40 de ţări. The Farm este unul dintre cele mai populare formate ale lor, alături de Survivor, The Bar şi Fame Factory.

La fel ca în reality-show-ul Big Brother, show-ul The Farm îi provoacă 12 oameni să trăiască împreună într-o fermă. Acolo, concurenţii trebuie să muncească la fel ca nişte fermieri obişnuiţi, cresc animale şi fac agricultură.

Eliminările vor face parte din concurs, cei eliminaţi fiind decişi prin probe eliminatorii sau lăsaţi în soarta votului publicului.

O versiune cu celebrităţi e de asemenea comună în multe ţări unde a fost filmat The Farm.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sssi ce se va intampla cu romanii au talent ,las fierbinti , kitchen nightmares? Nu stiu dc dar cred ca Slovacia si Slovenia sunt mai in urma. Nu cred ca va functiona la noi. Am mai vazut din astea.
  • Nu stiu exact structura formatului "The Farm" ... dar ma gandesc ca vor avea zilnic cate o emisiune de jumatate de ora si o data pe saptamana o emisiune mai completa de cateva ore ... daca imi aduc bine aminte asa parca a fost si la Big Brother , pe Prima , acum multi ani.
  • Zilele trecute am citit ca vor fi si zilnic pastile cu acest show!
  • The Farm este unreality show cu mare succes la public in tarile unde a fost difuzat. Statiile CME din Slovakia si Slovenia au difuzat The Farm de la 20.30, cu audiente foarte bune. The Farm va fi difuzat zilnic, pe ProTV, de la 20.30.
  • De la orele 14- 16.. Cred ca vor pune formatul pe care l- au anuntat intr- un promo " Family stories "
  • dupa mine asta ar fi chiar o idee neinspirata. emisiunile respective cauta un anumit public care nu cred ca va fi interesata de The farm. dar e posibil.
  • Cred ca va fi dupa-amiaza, pe tronsonul 14 - 17, la bataie cu Mireasa pentru... si Te vreau linga mine...
  • prime time este 19:00- 23:00. daca il baga la 22:30 nu cred ca risca prea mult.
  • eu cred ca va fi programat pe intervalul Wow Biz Un show pacatos. este bine ca este ceva diferit.

Trimite un comentariu

sus