Skip to main content

Radu Vâlcan prezintă Temptation Island, producţie Antena 1 filmată în Thailanda

 
RaduValcan
RaduValcan

RaduValcan

Publicitate

Radu Vâlcan va prezenta în această primăvară la Antena 1 show-ul „Insula Iubirii”, un format achiziţionat recent, foarte asemănător cu Vara ispitelor, difuzat la începutul anilor 2000 de Pro TV.

Participanţii la emisiune sunt cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas. Fetele vor fi separate de băieţi, pe două insule, iar opt „ispite” vor încerca să seducă fiecare concurent în parte şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a le testa sentimentele.

Filmarile se vor desfasura in sistem de reality, participanţii fiind supravegheaţi 24 de ore din 24.

Radu Vâlcan: „Să fii prezentatorul unui format de succes internaţional, să ai ocazia să filmezi în Thailanda, să poţi lucra cu o echipă de profesionişti şi prieteni, sunt câteva din motivele care m-au atras la acest proiect. Va fi ceva nou pentru mine, mai ales că rolul prezentatorului nu este doar acela de a introduce în scenă personaje, ci voi fi în permanenţă în mijlocul concurenţilor şi al tentaţiilor, le voi cunoaşte poveştile, le voi da sfaturi, voi media conflicte.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abia astept sa inceapa cred k va fi super !!!!audienta maxima!!!!!cand incepe mai exact?
  • Ispite, insule, Antena 1, e clar, sa vezi goliciuni de panarame, amenzi CNA si vedete schizoide "survivor wanna be". Jalnic va arata, sunt sigur, ca toate marile productii ale Antenei care se devoreaza insasi.
  • Dar nu ar fi mai misto o emisiune din pușcării? Ca tot cu iubire e. Bașca o sa fie o multime de cunoscuti din Antena 1.

Trimite un comentariu

sus