Skip to main content

RUPTURĂ. Lucian Mîndruţă şi-a luat proiectul La Ştiri şi a plecat de la Adrian Sârbu

 
Lucian Mandruta
Lucian Mandruta

Lucian Mandruta

Publicitate

Proiectul pentru postul de televiziune La Ştiri.ro – cu licenţa luată de Lucian Mîndruţă, a intrat în stand by.

Conform surselor Paginademedia.ro, în urma unor neînţelegeri cu Adrian Sârbu, Lucian Mîndruţă s-a retras din proiect, luând şi actele de licenţă ale staţiei.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, proiectul urma să fie dezvoltat în cadrul Mediafax, compania deţinută de Adrian Sârbu. Licenţa pentru postul TV era luată de o companie deţinută de Lucian Mândruţă.

Lucian Mândruţă şi-a modificat şi statusul de pe Facebook, dar şi profilul de pe reţeaua Linkedin astfel că în dreptul lui nu mai apare owner LaŞtiri, ci "responsabil cu scrisul la mindruta.ro". Proiectul LaŞtiri.ro apare la “Past”.

Contactat de Paginademedia.ro, Lucian Mîndruţă nu a comentat situaţia.

Licenţa LaŞtiri.ro a fost obţinută în luna septembrie. Societatea care a primit licenţa este Media Play SRL, companie deţinută integral de Lucian Mîndruţă, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Despre relaţia viitorului post de ştiri cu agenţia de ştiri a lui Adrian Sârbu, Mîndruţă spunea că “în primul rând, mă uit la Mediafax ca la un furnizor de informaţii. Nu mai sunt angajat al Mediafax". Interviul, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dragonu dragonu
    Who cares ce face mandruta????
  • Pandele Pandele
    @radu
    Realitatea trista este ca pe tine nu te va intreba nimeni niciodata la modul serios ceva despre media. Dar ti se pare ca postand aici iei parte la dezbatere. Nu iei.
  • radu radu
    Ce nume tampit de televiziune, doar unu supranumit regele balbelor putea gasii asa ceva. Eu ciar nu inteleg de ce bagati in seama asemnea oameni care nu au facut nimic in mass-media, si se cred si foarte destepti dar nu sunt in stare sa citeasca de pe prompter. Ce emisiuni a avut mandruta, ce audiente aveau emisiunile lui? Vai de steaua lui propun sa cumpere si domenii precum: pestiri.ro, substiri.ro, deasuprastirilor.ro, intrestiri.ro, stiripeocolite.ro, stirineverificate.ro o sa aiba audiente ca nasu tv
  • Serpico Serpico
    Bani sa aiba ! Ca poate sa cumpere orice televiziune de pe DN1 cu 100 E .
  • Adri Adri
    Când am lăsat comentariul era activ.
  • iulia1 iulia1
    De anul acesta are voie sa-si faca cate televiziuni vrea.
  • Alex Neagu Alex Neagu
    Nu mai este activ.
  • Vasile Vasile
    Petrisor, ar fi trebuit sa stii ca Sarbu nu are voie sa isi faca televiziune pe nicio piata unde activeaza CME. Asta era de fapt rolul lui Mandruta sa zica "la lume" ca e televiziunea lui.

    Stirea asta e ca si cum ai scrie ca au divortat doi oameni care nu au recunoscut niciodata ca au fost casatoriti. E parte din scenariu.
  • voiculescu voiculescu
    cand corabia se duce la apa, sobolanii incearca sa fuga care pe unde poate...i-a mai facut-o o data lui sarbu...precis se duce la ghita.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Potrivit rotld, domeniul lastiri.ro este detinut de Media Play, firma lui Lucian Mîndruță.
  • Adri Adri
    Păi şi site-ul http://www.lastiri.ro/ a cui este? Văd că e activ.

Trimite un comentariu

sus