Skip to main content

RUPTURĂ. Lucian Mîndruță și-a luat proiectul La Știri și a plecat de la Adrian Sârbu

 
RUPTURĂ. Lucian Mîndruță și-a luat proiectul La Știri și a plecat de la Adrian Sârbu
Lucian Mandruta

Lucian Mandruta

Publicitate

Proiectul pentru postul de televiziune La Știri.ro – cu licența luată de Lucian Mîndruță, a intrat în stand by.

Conform surselor Paginademedia.ro, în urma unor neînțelegeri cu Adrian Sârbu, Lucian Mîndruță s-a retras din proiect, luând și actele de licență ale stației.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, proiectul urma să fie dezvoltat în cadrul Mediafax, compania deținută de Adrian Sârbu. Licența pentru postul TV era luată de o companie deținută de Lucian Mândruță.

Lucian Mândruță și-a modificat și statusul de pe Facebook, dar și profilul de pe rețeaua Linkedin astfel că în dreptul lui nu mai apare owner LaȘtiri, ci "responsabil cu scrisul la mindruta.ro". Proiectul LaȘtiri.ro apare la “Past”.

Contactat de Paginademedia.ro, Lucian Mîndruță nu a comentat situația.

Licența LaȘtiri.ro a fost obținută în luna septembrie. Societatea care a primit licența este Media Play SRL, companie deținută integral de Lucian Mîndruță, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Despre relația viitorului post de știri cu agenția de știri a lui Adrian Sârbu, Mîndruță spunea că “în primul rând, mă uit la Mediafax ca la un furnizor de informații. Nu mai sunt angajat al Mediafax". Interviul, aici.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • @radu
    Realitatea trista este ca pe tine nu te va intreba nimeni niciodata la modul serios ceva despre media. Dar ti se pare ca postand aici iei parte la dezbatere. Nu iei.
  • Ce nume tampit de televiziune, doar unu supranumit regele balbelor putea gasii asa ceva. Eu ciar nu inteleg de ce bagati in seama asemnea oameni care nu au facut nimic in mass-media, si se cred si foarte destepti dar nu sunt in stare sa citeasca de pe prompter. Ce emisiuni a avut mandruta, ce audiente aveau emisiunile lui? Vai de steaua lui propun sa cumpere si domenii precum: pestiri.ro, substiri.ro, deasuprastirilor.ro, intrestiri.ro, stiripeocolite.ro, stirineverificate.ro o sa aiba audiente ca nasu tv
  • Petrisor, ar fi trebuit sa stii ca Sarbu nu are voie sa isi faca televiziune pe nicio piata unde activeaza CME. Asta era de fapt rolul lui Mandruta sa zica "la lume" ca e televiziunea lui.

    Stirea asta e ca si cum ai scrie ca au divortat doi oameni care nu au recunoscut niciodata ca au fost casatoriti. E parte din scenariu.
  • cand corabia se duce la apa, sobolanii incearca sa fuga care pe unde poate...i-a mai facut-o o data lui sarbu...precis se duce la ghita.

Trimite un comentariu