Skip to main content

Simona Halep debutează, în această noapte, la Sidney. Meciul este în direct la Digi Sport 2

 
Simona Halep
Simona Halep

Simona HalepDigi Sport 2 transmite, mâine dimineaţă, de la ora 04.00, primul meci al Simonei Halep de la Turneul de tenis de la Sydney.

Publicitate

După ce şi-a adjudecat primul titlu din 2015, în China, la Shenzhen, şi a pus mâna pe al nouălea trofeu al carierei, românca de pe locul trei mondial a ajuns în Australia, unde este cap de serie la turneul de la Sydney.

Jucătoarea de 23 de ani va debuta direct în turul doi, când va evolua împotriva Karolinei Pliskova, pe care nu a mai întâlnit-o până acum.

Sportiva din Cehia este numărul 22 mondial şi a câştigat trei turnee la simplu în carieră, cea mai bună performanţă într-un turneu de Grand Slam fiind accederea în turul trei la US Open (2014).

Pentru a evolua împotriva finalistei de la Roland Garros, Pliskova a învins-o în primul tur din Australia pe Polona Hercog în două seturi identice, 6-4, 6-4.

Despre Turneul de la Sydney

Competiţia de la Sydney are loc în perioada 9-17 ianuarie şi este ultimul turneu înaintea primului Grand Slam al anului, Australian Open. Câştigătoarea va fi recompensată cu un CEC de 124.000 de dolari (105.000 de euro) şi 470 de puncte WTA.

Partida dintre Halep şi Pliskova poate fi urmărită live şi pe site-ul digisport.ro, de către abonaţii RCS-RDS.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus