Skip to main content

Sub acelaşi acoperiş, o nouă producţie originală HBO, are premiera luni

 
Sub acelasi acoperis (2)
Sub acelasi acoperis (2)

Sub acelasi acoperis (2)Sub acelaşi acoperiş (Togetherness), o nouă producţie HBO, va avea premiera la HBO pe 12 ianuarie, de la ora 22:00.

Publicitate

Primul episod va putea fi urmărit fără abonament pe HBO GO.

Unul dintre cele opt episoade ale serialului Sub acelaşi acoperiş va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 22:00.

Noul serial HBO, regizat şi scris de Jay şi Mark Duplass, prezintă patru adulţi în vârstă de 40 şi ceva de ani care locuiesc sub acelaşi acoperiş şi se zbat să-şi păstreze vii relaţiile.

Povestea serialului. Jay şi Mark Duplass îşi marchează debutul în televiziune cu Sub acelaşi acoperiş / Togetherness, un serial care urmăreşte viaţa a două cupluri care locuiesc sub acelaşi acoperiş, la marginea oraşului Los Angeles.

Brett şi Michelle (Mark Duplass şi Melanie Lynskey) se chinuie să reînvie pasiunea din relaţia lor, care a fost înlocuită cu problemele din căsnicie şi cu îngrijirea copiilor.

Când Alex (Steve Zissis), prietenul lui Brett, şi Tina (Amanda Peet), sora lui Michelle, se mută cu ei, cei patru ajung în mai multe situaţii comice ca să-şi urmeze visurile personale în timp ce încearcă să rămână prieteni buni, fraţi, soţ şi soţie.

În fiecare luni, de la ora 22:00, la HBO va fi difuzat unul dintre cele opt episoade ale serialului Sub acelaşi acoperiş / Togetherness, urmat de un episod din Fetele / Girls, sezonul IV, de la ora 22:30 şi un episod din Băieţi frumosi / Looking, sezonul II, de la ora 23:00.

Toate cele trei seriale ce urmează să fie lansate vor fi disponibile şi pe HBO GO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus