Skip to main content

Turner are un nou director de distribuţie pentru Europa Centrală şi de Est şi Rusia

 
turner
turner

turnerTurner Broadcasting System, companie care opereză în prezent branduri precum CNN, TNT şi Cartoon Network,  l-a desemnat pe Dominik Tzimas în funcţia de director de distribuţie Europa Centrală şi de Est şi Rusia începând cu luna ianuarie.

Publicitate

Din noua sa poziţie, Tzimas se va ocupa de dezvoltarea distribuţiei Turner atât în România, cât şi în celelalte pieţe din regiune.

Tzimas îşi va desfăşura activitatea din biroul de la Varşovia şi îi va raporta direct lui Matthias Heinze, vicepreşedinte operaţiuni comerciale pentru Germania, Austria, Elveţia, Benelux, Europa Centrală şi de Est şi Rusia.

Din echipa lui Dominik Tzimas fac parte Cristina Valasutean, manager de distribuţie pentru România, Ungaria şi ţările balcanice, Mikolaj Dorozala, manager de distribuţie pentru Polonia; Tatyana Kalita, manager de distribuţie pentru Rusia; şi Barbora Sopkova, manager de distribuţie şi conţinut pentru Europa Centrală şi de Est şi Rusia.

Despre noul director de distribuţie al Turner

Dominik Tzimas

  • Dominik Tzimas s-a alăturat echipei Turner după ce a lucrat la AMC/Chello Central Europe, unde a ocupat funcţia de Country Manager Polonia şi pe cea de Regional Sales Director pentru Cehia, Slovacia şi România.
  • În trecut, Tzimas a deţinut poziţii de conducere în cadrul unor companii importante în industria de print, cum ar fi Axel Springer şi Bauer Publishing.
  • La Turner, el este mandatat să se ocupe de distribuţie şi de sindicalizare de conţinut pentru televiziunile Cartoon Network, Boomerang, TCM, dar şi pentru producţiile TNT.

Turner Broadcasting System International opereză în prezent branduri printre care CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific.

TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 160 de posturi de televiziune, 33 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări.

La nivel local, TBS operează 46 de canale, în 13 limbi, în 38 de ţări din Asia Pacific; 74 de televiziuni, în 23 de limbi, în 124 de ţări din EMEA; şi 49 de televiziuni, în 3 limbi, în 44 de ţări din America Latină.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus