Skip to main content

TVR caută propuneri pentru a îmbunătăţi audienţele mai multor emisiuni. Garantat 100% şi Nocturne, printre producţii

 
CATALIN_STEFANESCU_2
CATALIN_STEFANESCU_2

CATALIN_STEFANESCU_2
Cătălin Ştefănescu, realizator Garantat 100%

Publicitate

Televiziunea publică a lansat concurs de proiecte ce vizează, printre altele şi îmbunătăţirea audienţei anumitor emisiuni ce înregistrează cifre sub media staţiei. Postul a publicat şi lista emisiunilor ale căror cifre vrea să le îmbunătăţească.

În cazul TVR 1, sunt 15 emisiuni cu cifre sub media staţiei. Printre acestea se numără şi emisiunile Garantat 100%, realizată de Cătălin Ştefănescu şi Nocturne, realizată de Marina Constantinescu.

TVR 2 are o listă de trei emisiuni ale căror ratinguri trebuie îmbunătăţite.

Despre concursul TVR pentru proiecte noi, pe larg, AICI

Emisiuni plasate sub media de rating a staţiei: 

1.Jurnal matinal – 5 ediţii/săpt.
Difuzare: de luni până vineri
Tronson orar: 7.00 – 9.00

2.Emisiuni pentru minorităţi - 4 ediţii /săpt.
Difuzare: de luni până joi
Tronson orar: 13.00 – 14.00

3. Emisiuni pentru minorităţi – 4 ediţii/săpt.
Difuzare: de luni pâna joi
Tonson orar: 15.30 – 16.55

4.Europa mea – 1 ediţie/săpt.
Difuzare: sâmbătă
Tronson orar: 10.00 – 10.30

5.Garantat 100% - 1 ediţie/săpt.
Difuzare: duminică
Tronson orar: 24.00 – 1.05

6. Interes General – 1 ediţie/săpt.
Difuzare: joi
Tronson orar: 17.00 – 18.00

7.Nocturne – 1 ediţie/săpt.
Difuzare: vineri
Tronson orar: 24.00 – 1.05

8. Ora regelui – 1 ediţie/săpt.
Difuzare: sâmbătă
Tronson orar: 15.00 – 16.00

9. Oameni ca noi – 1 ediţie/săpt.
Difuzare: vineri
Tronson orar: 15.30- 16.00

10. Zona IT – 1 ediţie /săpt.
Difuzare: sâmbătă
Tronson orar: 10.00 – 10.30

11. Parlamentul României – 1 ediţie/săpt.
Difuzare: vineri
Troson orar: 16.00 – 17.00

12. MAI aproape de tine – 1 ediţie/săpt.
Difuzare: vineri
Tronson orar: 13.30 – 14.00

13. Universul credinţei – 1 ediţie/ săpt.
Difuzare: duminică
Tronson orar: 7.30 – 8.20(I) şi 10.35 – 11.50(II)

14. Pro patria – 1 ediţie/săpt.
Difuzare: duminică
Tronson orar: 9.30 – 10.00

15. Tribuna partidelor politice – 1 ediţie/săpt.
Difuzare: vineri
Tronson orar: 12.30 – 13.00

TVR2

1. Ieri, azi, mâine – 5 ediţii/săpt.
Difuzare: de luni până vineri
Tronson orar: 17.00 – 18.00

2. Cultura minorităţilor – 5 ediţii/săpt.
Difuzare: de luni până vineri
Tronson orar: 14.30 – 15.00

3. Arte, carte şi capricii – o ediţie/săpt.
Difuzare: sâmbătă
Tronson orar: 19.00 – 19.55

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 100% 100%
    100% si nocturne : prima problema e ora de difuzare. a doua problema este ca, incet, incet, au inceput sa se suprapuna ca invitati, tematici etc(ex. regizori si colo si colo, scriitori/filozofi si colo si colo). a treia problema este data de schimbarile dese si proaste de format(s-a spus mai sus). a patra problema este ca pe motive de:prietenie, interese, comenzi etc au inceput sa fie invitati si neinsemnati, sau nefericiti, sau tinere sperante, care mor tot asa. Prin urmare chiar si cei care mai urmareau, au renuntat. Pe de alta parte, numai Stelian Tanase ar putea cere acestor emisiuni audienta ca la o data in viata.
  • Cristi Cristi
    Cu exceptia celor doua emisiuni culturale care creeaza de fapt identitatea TVR, e vorba doar de emisiuni prafuite, facute comunistoid, in general inutile. Unele fac parte din oferta pe care TVRul trebuie sa o aiba , de ex emisiunile pt minoritati, altele gen Interes general sunt timpenii care mai bine ar disparea din program.
  • Mircea Radu Mircea Radu
    Pareri pertinente si argumentate ale domnilor de mai sus, felicitari! Din pacate, atata vreme cat TVR va functiona in baza unei legi de acum 20 de ani (societatea era alta, lumea era alta, noi eram altii, sau mai plastic, dumneavoastra va mai vine un costum pe care il imbracati acum 20 de ani?) televiziunea va fi condusa de oameni pusi politic fara nicio experienta si/sau performanta in domeniu. In concluzie, de unde viziune si performanta la ei si la TVR?
  • ana ana
    eu ma intreb daca nu cumva tvr, pentru ca este televiziunea de stat si pentru ca peste tot se fac doar emisiuni de scandal, nu cumva este obligat sa produca niste seriale de calitate(nu, nu regizate de carmazan, dicu si clica din tv formata din regizori batrani si mediocri care se cred mari artisiti)
  • Patriche Eugen Patriche Eugen
    Ma intreb , pentru a cata oara?, daca TVR mai e interesat sa produca emisiuni pentru copiii. Indiferent cate canale specializate in difuzarea de desene animate sau seriale pentru copiii exista o televiziune publica are obligatia sa produca programe proprii destinate varstelor mici...educatia generatiilor viitoare e importanta pentru orice popor. Desigur, e vorba nu de o educatie explicita, didacticista ci de una implicita, prin promovarea unor valori necesare, iar la copiii acest lucru se obtine cel mai bine prin fictiune, poveste, personaje-model. Dac nu, nu!
  • danu. danu.
    Despre "Interes General" ar fi chiar in interesul general sa nu mai fie difuzata: o emisiune inutila, cu damf comunist, produsa prost si prezentata de catre un personaj mediocru. Singura ratiune de existenta a acestei emisiuni de dezinteres general este prezenta in Consiliul de Administratie al aceluiasi serviciu public de televiziuni al aceleiasi prezentator mediocru, vesnic si vajnic supravietuitor pe culoarele TVR-ului.
    Iar cu "Matinalul" e o poveste veche. Tronsonul 7h-9h (a fost candva si 8h-10h, altcandva 7h-10) a fost din totdeauna si va ramane, din pacate, pentru totdeauna "gaura neagra" din grila de programe, visul neimplinit al alchimistilor de a transforma plumbul in aur, deziluzia nerezolvarii cuadraturii cercului, veriga lipsa din evolutia omului si, in cele din urma, bariera lui Planck. Cand intr-o buna zi, in cealalta parte a lumii, un geniu va descoperi Teoria Unificata a Universului, probabil ca in acea zi un alt geniu, in aceasta parte a lumii, va descoperi formula unei emisiuni matinale produse de catre TVR. Dar, n-are rost sa ne mai gandim la asta: nu vom apuca noi ziua aceea.
  • danu. danu.
    "Garantat 100%" a fost, candva, o emisiune urmarita de un public relativ stabil. Problema a aparut cand s-a vrut ceva mai mult, ceva mai altfel, ceva mai nou, si asta nu in baza vreunui studiu, ci doar in baza unor capricii ale "menejmãntului" serviciului public de televiziune. Si uite asa, emisiunea a fost tot reformatata, imbunatatita, ciopartita, de la un invitat am ajuns la doi invitati fugariti in patruj' de minute... cu schimbari de decoruri de neinteles (mai nou printre tevile din subsolul tehnic). Cat despre "Nocturne"... saraca Marina Constantinescu s-a tinut cat a putut de formatul consacrat, dar ce sa faci cu mintile crete care se ocupa de programming... caci emisiunea a cunoscut toate zilele saptamanii si toate orele de dupa 23h pana la cantatul cocosului, pierzand in ochii si, mai ales, in mintea telespectatorului orice urma de reper temporal: nimeni nu stie cand mai este difuzata emisiunea... daca o mai fi difuzata.
  • aaaa aaaa
    Poate daca n-ar pune "Garantat 100%" la ora aia ar iesi mai bine. Emisiunea este de urmarit.

Trimite un comentariu

sus