Skip to main content

Ziarul Jurnalul Național, a doua oară în insolvență, dar pe o altă companie. Intact Publishing, companie judecată pentru șantaj, și-a cerut insolvența

 

Intact sediu

Publicitate

Intact Publishing, compania care editează Jurnalul Național, și-a cerut insolvența print-o cerere depusă astăzi la Tribunalul București.

Întrucât cerea de intrare în insolvență abia a fost depusă la Tribunal, nu a fost stabilit încă un termen de judecată.

Este a doua oară când Jurnalul Național își cere insolvența. În noiembrie 2012, Jurnalul Național era editat de Editura Intact, companie care și-a cerut insolvența. Ulterior, titlul a fost trecut pe compania Intact Publishing, care și-a cerut acum insolvența.

Societatea care și-a cerut acum insolvența este implicată în dosarul în care sunt acuzați de șantaj Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, Camelia Voiculescu, peședintele grupului Intact, Dan Voiculescu, fondatorul grupului, Dan Matiescu, cel care conduce Intact Publishing, precum și Antena Group și Antena 3 SA. Cei acuzați l-ar fi șantajat pe Ioan Bendei pentru ca RCS&RDS să preia la pe platforma Digi posturile Antenei Group.

CONTEXT. În noiembrie 2012, marca Jurnalul Național urma să fie scoasă la licitație pentru suma de 7,8 milioane de lei, după cum anunța EVZ.

Potrivit anunţului de vânzare, Editura Intact a fost executată silit pentru neplata a 171 de bilete la ordin a căror valoare totală depășește 1,4 milioane de euro. Multe dintre aceste bilete au fost semnate pentru Editura Litera Internaționalși Curtea Veche Publishing, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Când a venit momentul licitației, surpriză: avocatul societății s-a prezentat în fața executorului judecătoresc pentru a-l anunța că Editura Intact a intrat în insolvență, motiv pentru care licitația s-a anulat, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. Informația despre decizia de insolvență se găsea greu pe site-ul Tribunalului București, întrucât numele companiei fusese scris greșit, „Epitura Imtact”.

captura jurnalul

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Intact Publishing nu are mai nimic in gestiune. Nu are sediu, are niste calculatore iesite din uz, cateva scaune si birouri. Cine are datorii, nu va avea de unde sa le recupereze la masa credala. Cititi Noul Cod al Insolventei! Va trebui sa cereti socoteala asociatului (Camelia Voiculescu) sa plateasca din propria avere. Altfel, ramaneti cu buza umflata.

Trimite un comentariu