Skip to main content

UPDATE. Ruxandra Ion, în vizită la fiul ei, aflat în arest

 
UPDATE. Ruxandra Ion, în vizită la fiul ei, aflat în arest
Ruxandra Ion

Ruxandra Ion
Ruxandra Ion, fostă producătoare la studiourile MediaPro, a fost în vizită la fiul ei Cosmin Ion, reținut în lotul MediaPro. Inițial, Digi24 a relatat că ea ar fi fost în vizită la Adrian Sârbu, informație infirmată ulterior de Ruxandra Ion și retractată de postul de știri.

Publicitate

Cosmin Ion este reținut în cazul MediaPro, speță în care sunt în arest preventiv alte zece persoane.

La începutul lunii decembrie, 11 persoane erau reținute pentru 30 de zile în dosarul MediaPro. Acuzația: evaziune fiscală și spălare de bani, cu un prejudiciu adus statului de aproximativ 6.000.000 de lei, reprezentând TVA și impozit pe profit.

Cele 30 de zile au expirat pe 6 ianuarie, iar măsura arestului preventiv a fost prelungită cu 30 de zile, după cum au precizat pentru Paginademedia.ro reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

LIsta celor 11 reținuți în caul MediaPro:

 - Medeleanu Corina - director financiar studiourile mediapro

-Andreea Stănculeanu - chief operating officer la studiourile Mediapro.

- Eugenia Bălan - director în cadrul Studiourilor.

- Ion Cosmin Andrei - fost director în cadrul studiourilor și fiul Ruxandrei Ion. Cosmin Ion, fost șef al MediaPro Entertainment, a părăsit grupul Pro, alături de mama sa, în luna februarie a acestui an, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

- Lucia Adăscăliței - Analist financiar MediaPro, în perioada decembrie 2007 - martie 2014, potrivit informațiilor postate pe contul de LikedIn.

- Dănuț Puiu

- Elena Niță

- George Dinu

Vâju Silviu

- Mihai Toderiuc - director operațional la Studiourile MediaPro. El are o experiență în cadrul grupului Pro ce începe din anii 2000. Toderiuc a fost inclusiv Business Manager în cadrul Central Europnean Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV, potrivit informațiilor de pe contul de LinkedIn.

Detalii despre caz, aici.

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pffffff...ce bine i-ar sta si ei alaturi de fisu. Au fost unii din cei mai mari hoti din media pro. Ruxandra poate citeste aceste randuri. A distrus viata angajatilor, ii punea sa munceasca 16-20h pe zi la telenovele ca sa bage banu' gros in buzunar. Celalalt copil ai ei, marele producatu ducu( cu litera mica), mare dobi... Daca l-as vede acu pe strada l-as scu... Sunt multe de spus despe acest clan Ion care a distus oameni si a devalizat studiourile

Trimite un comentariu