Skip to main content

UPDATE. Ruxandra Ion, în vizită la fiul ei, aflat în arest

 
Ruxandra Ion
Ruxandra Ion

Ruxandra Ion

Ruxandra Ion, fostă producătoare la studiourile MediaPro, a fost în vizită la fiul ei Cosmin Ion, reţinut în lotul MediaPro. Iniţial, Digi24 a relatat că ea ar fi fost în vizită la Adrian Sârbu, informaţie infirmată ulterior de Ruxandra Ion şi retractată de postul de ştiri.

Cosmin Ion este reţinut în cazul MediaPro, speţă în care sunt în arest preventiv alte zece persoane.

La începutul lunii decembrie, 11 persoane erau reţinute pentru 30 de zile în dosarul MediaPro. Acuzaţia: evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu adus statului de aproximativ 6.000.000 de lei, reprezentând TVA şi impozit pe profit.

Cele 30 de zile au expirat pe 6 ianuarie, iar măsura arestului preventiv a fost prelungită cu 30 de zile, după cum au precizat pentru Paginademedia.ro reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

LIsta celor 11 reţinuţi în caul MediaPro:

 - Medeleanu Corina - director financiar studiourile mediapro

-Andreea Stănculeanu - chief operating officer la studiourile Mediapro.

- Eugenia Bălan - director în cadrul Studiourilor.

- Ion Cosmin Andrei - fost director în cadrul studiourilor şi fiul Ruxandrei Ion. Cosmin Ion, fost şef al MediaPro Entertainment, a părăsit grupul Pro, alături de mama sa, în luna februarie a acestui an, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

- Lucia Adăscăliţei - Analist financiar MediaPro, în perioada decembrie 2007 - martie 2014, potrivit informaţiilor postate pe contul de LikedIn.

- Dănuţ Puiu

- Elena Niţă

- George Dinu

Vâju Silviu

- Mihai Toderiuc - director operaţional la Studiourile MediaPro. El are o experienţă în cadrul grupului Pro ce începe din anii 2000. Toderiuc a fost inclusiv Business Manager în cadrul Central Europnean Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV, potrivit informaţiilor de pe contul de LinkedIn.

Detalii despre caz, aici.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Singur Acasa Singur Acasa
    S-a dus sa se acomodeze cu viitorul platou .
  • crìs crìs
    Pffffff...ce bine i-ar sta si ei alaturi de fisu. Au fost unii din cei mai mari hoti din media pro. Ruxandra poate citeste aceste randuri. A distrus viata angajatilor, ii punea sa munceasca 16-20h pe zi la telenovele ca sa bage banu' gros in buzunar. Celalalt copil ai ei, marele producatu ducu( cu litera mica), mare dobi... Daca l-as vede acu pe strada l-as scu... Sunt multe de spus despe acest clan Ion care a distus oameni si a devalizat studiourile
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    A fost citat sursa de la inceput. Chiar in prima fraza.
  • Luca Luca
    Vezi mai Iulia Bunea de ce ar fi fost bine sa citezi sursa de la inceput.

Trimite un comentariu

sus