Skip to main content

Al doilea sezon al Hell's Kitchen va debuta în martie la Antena 1

 
Hell s Kitchen_Copyright Mihai Stetcu__HK 2_20150116_0292
Hell s Kitchen_Copyright Mihai Stetcu__HK 2_20150116_0292

Hell s Kitchen_Copyright Mihai Stetcu__HK 2_20150116_0292

Publicitate

Antena 1 va difuza din 9 martie cel de-al doilea sezon al Hell's Kitchen, produs de Mona Segall. Producţa va fi difuzată în fiecare luni şi marţi de la ora 20.30.

Un număr de 20 de bucătari vor intra în bucătăria Hell's Kitchen şi vor fi jurizaţi de chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu şi chef Cătălin Scărlătescu.

”Venim cu noutăţi în acest al doilea sezon”, spune chef Bontea. ”Fiecare dintre noi trei, juraţii, îşi va pune amprenta pe meniurile care vor ieşi din bucătăria ”Hell’s Kitchen” şi va încerca să aducă noi şi noi provocări pentru cei 20 de concurenţi.”

Chef Scărlătescu, acesta admite că în acest sezon va avea şi cuvinte de laudă pentru unii dintre concurenţi. ”Pretenţiile noastre sunt mari, mai ales că ucenicii noştri au urmărit primul sezon şi au venit cu anumite aşteptări. Tocmai de aceea le-am pregătit probe noi, meniuri care se vor schimba atunci când fiecare dintre noi, juraţii, va lua în primire bucătăria. Pot să vă spun însă că am avut şi cuvinte de laudă pentru unii dintre ei, mai ales că mulţi au experienţă, poveşti frumoase legate de bucătărie, talent şi ambiţie să supravieţuiască iadului.” ”O experienţă ca ”Hell’s Kitchen” scoate la iveala ce este mai bun dintr-un chef, îl cizelează şi îl pregăteşte pentru o nouă etapă în această cariera”, încheie chef Bontea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Mile : vineri - 1,7 milioane. Sambata - 1,8, Duminica - 2 milioane pe national. :)) Pe comercial aseara a avut 13,6, dar tu poti sa plangi in continuare Protv daca te faci sa te simti mai bine.
  • geo geo
    Sper ca Hell’s Kitchen sa aduca ceva nou si interesant...pentru ca lumea s-a cam saturat cu ifosele celor 3 chefi...si cu mizeriile lor de concurenti.
  • ovidiu ovidiu
    iulia vantur ,nu iulia albu.
  • nelu nelu
    vezi ca nu mai primesti maruntis de la PROsTV
    Pe prezentatoare o cheama IULIA VANTUR
  • Elga Elga
    Cred ca te-ai referit la Iulia Vantur, Albu e la Kanal D.
  • Maris Maris
    pro tv lanseaza in martie si ferma vedetelor ..nu stiu cand intra pe post romanii au talent
  • Nae Nae
    Sa speram ca va incepe si Vine Cheful si romani au talent in saptamana cand incep injuraturile celor trei ingamfati
  • Nae Nae
    Sa speram ca va incepe si Vine Cheful si romani au talent in saptamana cand incep injuraturile celor trei ingamfati .
  • Iulian Iulian
    Audienta va fii slaba in prima zi de difuzare.. Din 9 martie incepe "Ferma Vedetelor" ce o are ca prezentatoare pe Iulia Albu, la PRO TV.
    12 vedete vor merge la "ferma" sa munceasca, va fii difuzat LUNI - JOI si SAMBATA de la 20:30
  • cata cata
    Antena nu are ce face cu banii , inseamna , audiente pe jumatate cel mult fata de Pro TV
  • Florin Florin
    asta inseamna ca Antena asteapta sa se termine Sunt celebru. sunt curios daca Protv isi lanseaza grila de primavara in saptamana 9 martie. daca da, Vine Cheful ar putea incepe tot pe 9 martie.

Trimite un comentariu

sus