Skip to main content

Asistente TV, audiate într-un dosar de proxenetism. Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile, aduse la Poliţie. Şase femei, reţinute

 
Daniela Crudu
Daniela Crudu

Daniela CruduUPDATE.   Sase femei au fost retinute in dosarul de proxenetism in care politistii si procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat 33 de persoane, intre care si mai multe asistente TV, potrivit unor surse judiciare, citate de stirileprotv.ro. Mai multe detalii, în articol.

Publicitate

Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Traşcă şi alte zeci de persoane, majoritatea femei, sunt audiate, joi, la Secţia 19 din Capitală, într-un dosar de proxenetism, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

În total peste 40 de persoane, majoritatea femei, între care şi mai multe asistente TV, sunt audiate de poliţişti.

Dosarul de proxenetism este coordonat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, care au început urmărirea penală in rem, au precizat pentru Mediafax surse judiciare.

Printre femeile audiate se numără Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu.

Cine sunt cele şase femei reţinute 

Diana Guresoaie, Lavinia Despina si Ramona Popescu se numara printre cele sase femei retinute in dosarul de proxenetism in care politistii si procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, joi, 33 de persoane, intre care si mai multe asistente TV, potrivit unor surse din judiciare, citate de stirileprotv.ro.

Alaturi de ele au mai fost retinute Mirela Dumitru, Georgiana Constantin si Diana Nicoras. Cele sase tinere sunt cunoscute ca vedete TV, fotomodele sau manechine pentru unele case de moda. Ele vor fi prezentate vineri la Judecatoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventiva, mai relatează Pro TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alte prostituate Alte prostituate
    http://www.cancan.ro/actualitate/senzationa-ce-discuta-prezentatoarea-tvr-aura-poterasu-cu-patronul-agentiei-de-modele-prin-care-se-scoteau-fete-la-produs.html
  • nadia nitov nadia nitov
    hahahahahha! e lumea rea, fetele sunt caste! :)
  • ana ana
    Nu, nu! Permite-mi sa fiu eu si mai socata decat tine:)))
  • alex alex
    Ce surpriza!!!!!Sunt total socat!Nu ma asteptam la asta.

Trimite un comentariu

sus