Skip to main content

Candidaţii Preşedinţiei şi Camerei pentru CNA, aviz favorabil din partea comisiilor. Cine sunt Radu Herjeu şi Dorina Rusu, noii membri ai Consiliului

 
Radu Herjeu, Dorina Rusu
Radu Herjeu, Dorina Rusu

Foto: Mediafax/ Facebook
Foto: Mediafax/ Facebook

Publicitate

CNA ARE DOI NOI MEMBRI. Candidatul din partea Preşedinţiei pentru calitatea de membru titular al CNA, Dorina Rusu, şi cel propus de Camera Deputaţilor, respectiv de PSD, Radu Bogdan Herjeu, au primit aviz favorabil, astăzi, cu unanimitate de voturi din partea Comisiiilor pentru cultură reunite, relatează Mediafax.

De asemenea, a primit raport favorabil de la comisie, tot cu unanimitate de voturi, şi candidatul propus de Preşedinţie pentru calitatea de membru supeant al CNA, Daniela Bârsan.

CNA are, în prezent, 9 membri faţă de 11, cât prevede Legea a audiovizualului.

Mandatele foştilor membri CNA Narcisa Iorga şi Cristina Trepcea au expirat în octombrie 2014.

Narcisa Iorga a fost propusă pentru un nou mandat de fostul preşedinte, Traian Băsescu, solicitare respinsă de plenul Parlamentului, în decembrie 2014.

CINE SUNT NOII MEMBRII CNA

În ultimii ani, Radu Herjeu a lucrat la mai multe televiziuni, radiouri şi publicaţii. Până în aprilie 2014, Radu Herjeu a fost editor-prezentator de ştiri la România TV.

Înainte de România TV, acesta a lucrat la televiziunile B1 TV, Naţional TV, Alpha TV şi Antena 1. El a lucrat şi la posturile Radio Romantic şi Radio Total, dar şi la publicaţiile Jurnalul Naţional, Privirea şi Curierul Naţional, potrivit CV-ului postat pe blogul său.

Fosta jurnalistă Dorina Rusu este văduva omului politic liberal Horia Rusu. Aceasta a fost şi preşedinte al Fundaţiei "Horia Rusu". Din aprilie 2012 şi până în prezent, Dorina Rusu ocupă funcţia de consilier al PNL.

Ea a făcut parte din echipa de campanie a PNL în toate campaniile electorale ale PNL din 2012 şi până în noiembrie 2014, ca specialist în relaţia cu societatea civilă şi comunicarea online.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Puneti acolo profesionisti, nu tot felul de persoane aservite intereselor de partid!

Trimite un comentariu

sus