Skip to main content

GALERIE FOTO. Care sunt vedetele show-ului Sunt celebru, scoate-mă de-aici

 
GALERIE FOTO. Care sunt vedetele show-ului Sunt celebru, scoate-mă de-aici

Cabral Ibacka si Mihai Bobonete, gazdele show-ului

Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici a debutat în această seară la Pro TV are printre vedetele concurente personalităţi precum Elena Merişoreanu (cântăreaţă de muzică populară), Pacha Man şi Ruby. Postul a anunţat în această seară doar 10 din cele 12 vedete care vor intra în competiţie şi vor trece printr-o serie de probe extreme.

Iată lista vedetelor: 

  1. Pacha Man
  2. Gina Pistol
  3. Luminiţa Nicolescu (antrenoare de fitness)
  4. Cătălin Moroşanu
  5. Ruby
  6. Elena Lasconi
  7. Mihai Trăistariu
  8. Elena Merişoreanu
  9. Dorian Popa (cântăreţ şi fost actor în Pariu cu viaţa)
  10. Andreea Moldovan (fost concurentă a show-ului MasterChef, cunoscută drept „casnica”).

sunt celebru (1) sunt celebru (1) sunt celebru (2) sunt celebru (3) sunt celebru (4) sunt celebru (5) sunt celebru (6) sunt celebru (7) sunt celebru (8) sunt celebru (9)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Irisa Irisa
    dezamagitor e putin spus, Dezamagitor a fost "50 shades of" . Aici, jugla a fost un spatiu fabricat, fara o adiere de vant, fara o musculita sau libelula, tantar in fata camerei... Trist si ne-inchegat. :(
  • mihaita mihaita
    Cred ca asistam la o premiera pentru PRO, prima emisiune ce nu va prinde finalul programat.
    3 saptamani ZI DE ZI cate 2 ore de gandaci, serpi si discutii despre oala de .........

    Sunt persoane pe aici ce vorbesc de profesionalismul PRO din aceasta emisiune, eu n-am vazut asa ceva.
    La proba lui Dorian nici in filmarile live nu am vazut o asemenea nesincronizare, prezentatorii vorbeau iar in colturile carelor se vedeau cei care pregateau zonele de chin.
    Obositor rau mult prea prezentul "T---" iar prezentatorii cu texte demne de spoturi Catena. In proba cu Dorian radeau ca doua femei la umbrele lui Grey.

    Unul din motivele pentru care se vad cadrele alea anapoda cred ca vin din cameramani, am o presimtire ca nu a platit PRO tanportul, cazarea si diurna unor cameramani de aici si a luat pe acolo ce a gasit.
  • Bogdan V Bogdan V
    O emisiune foarte slaba, cel putin episodul de aseara a fost cam penibil..
  • iulia1 iulia1
    Mai bine ar realiza Fort Boyard. Sa plece sa filmeze in Franta. de altfel ProTV-ul a difuzat prin 95-97 cateva sezoane din varianta originala franceza Fort Boyard.
  • Mm Mm
    Calm,calm.Daca nu e bun ... nu e.Bobonete?
  • makelove makelove
    Cam nashpa. Se duce nabii pro-ul. Poate ca audientele vor ramane mari o perioada, ca deh... e pro... Dar ce vad acum e o mare dezamagire. Se vede ca e facut cu neprofesioniti dati afara de prin prima si antene.
  • Aurel Aurel
    Normal ar fi trebuit sa fie 12 vedete insa cred ca doua vedete le-au tras ceapa celor de la ProTv si nu sa prezentat la aeroport pentru zborul către Africa.. Iar aici întrebarea mea este Cum se poate asa ceva pentru un post ca ProTv? Chiar si in ultima zi adica astăzi puteau trimite doua vedete sa fie complet formatul insa asa... Se vede clar si dupa nr de scaune de la masa unde sunt doua in plus ca trebuia sa fie inca doua vedete insa acest lucru e un foarte minus pentru emisiune.
  • geo geo
    O mizerie. O copie nereusita a lui Survivor. Vedete de mina a doua, mare parte din ele, citeva non namuri, gen Andreea Moldovan si Luminița Nicolescu...carne de tun pentru un Moroșanu, pe care îl văd favorit să câștige.
  • Florin Florin
    PENIBIL esti penibil. Doar prezentatorii sunt in direct. Stii cum? Ca in Marea Britanie. Mai tarziu vor vorbi si cu cei care vor iesi. Pana atunci bucura-te ca ai descoperit adevarul din capul tau.

    btw, CAM MULTE COMENTARII DE LA PERSOANE CARE NU AU MAI COMENTAT AICI. Penibil.
  • Florin Florin
    @gigi : daca nu fac live-ul din Africa banuiesc ca Antena nu ar sta sa priveasca si ar deconspira asta. bineinteles, lumea nu poate sa gandeasca inainte sa scrie un comentariu. vedeam pe facebook un teoritician al conspiratiei care drept proba zicea de fusul orar. daca verifica si el inainte pe Internet nu se facea de ras ca afla ca Johannesburg are acelasi fus orar ca Bucuresti. dar ca multi altii nu a fost in stare sa faca asta.
  • dax dax
    Hahaha, "jungla" e un tarc cu gard si poarta de lemn dupa cum s-a vazut in filmare. Dupa cei doi "prezentatori" screm niste anecdote rasuflate si se deplaseaza in "jungla" ca sa le transmita "vedetelor" care va concura a doua zi se observa ca dureaza 1min sa ajunga din studio de transmisiune pana la concurenti. Ori o fi descoperit Bobonetele secretul teleportarii ori tarcul cu concurenti e in parcarea hotelului.
    Pe langa asta in "jungla" nu se aud niciun fel de pasari sau animale, pe jos nu sunt niciun fel de ganganii, iar "pardoseala" pare amenajata si nicidecum din jungla. Sunt curios cum fac rost concurentii de lemne de foc, le vin ambalate de la Metro sau se pun sa distruga inventarul :)))
  • Florin Florin
    Scenele filmate sunt bune. La direct mai e de lucrat. Glumele dintre Cabral si Bobonete nu prea functioneaza. Vedetele sunt ok. Jumatate sunt vedete pe bune, adik GENUL PE CARE ANTENA LE-AR PLATI PENTRU REVELIOANE, vreo doi asa si asa si vreo 3 vedete inventate, dar bineinteles cei binevoitori nu vor vedea peste vedetele inventate. :)) Oricum, sa vedem cum evolueaza. Mi se pare ca in primul episod s-a insistat prea putin pe probe si ca emisiunea ar fi putut fi lejer scurtata cu 30 de minute.
  • pArA pArA
    Productia e buna si e calitativa , marca PROTV , dar show-ul cam schioapata ... sa vedem poate isi revin pe parcurs ...

    "Vedete" ca Gina Pistol si Morosanu merg pe genul asta de formate , chiar si Pacha si Dorian mi se par OK , dar restul sunt cam "neah" ,,, apropo , Who the f**k is Luminita Nicolescu ... si mai ales , de cand e vedeta ...

    P.S. : Sper ca nu ati asteptat vedete mari ca Raduleasca , Marin , Loredana , s.a.m.d. ... in genul asta de show ... peste tot in lume pe unde e formatul , e facuta cu vedete de mana a 2-a ...
  • Bogdan Bogdan
    O emisiune care se vrea a fi un fel de Survivor cu "vedete", cam prost cel putin, acest episod dins eara asta
  • Marius Marius
    Bani se vede ca au bagat. Productia e si ea buna. "Vedetele" nu prea, dar prezentatorii chiar mi s-au parut amunzati. Iar proba lui Dorian cu gandaci, scorpioni si soareci chiar a fost ceva inedit.
    Eu zic deci ca o sa dea lovitura cateva zile Pro-ul cu emisiunea asta

Trimite un comentariu

sus