Skip to main content

CNA a acordat licență postului NCN Cluj Napoca, deținut de jurnalistul clujean Liviu Alexa

 
CNA a acordat licență postului NCN Cluj Napoca, deținut de jurnalistul clujean Liviu Alexa
2014_03_18_cna-viorel vasile buda si laura georgescu 2_rsz

Sursa foto: Epochtimes
Sursa foto: Epochtimes

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să acorde o licență prin rețele de comunicații postului NCN Cluj Napoca societății Pagina Ciudatului SRL.

Societatea este deținută de Liviu Alexa (99%), jurnalist și director al Ziar de Cluj și
Elza Almasi (1%). NCN Cluj Napoca va avea un format de principiu, tematic informativ. Va emite 24 de ore, dintre care 6 ore de program și 18 ore de reluări, potrivit documentației depuse la CNA.

Pentru acordarea acestei licențe au votat nouă din cei 10 membri prezenți: Lorand Turoș a votat „împotrivă”, iar „pentru” au votat Radu Călin Cristea, Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Gabriel Tufeanu, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Valentin Jucan și Florin Gabrea.

Liviu Alexa, acționarul NCN Cluj Napoca, în fața CNA – Vreau să vă rog să-mi dați o șansă. La Cluj, nu există o televiziune de știri. Absența unei televiziuni face ca această comunitate să fie dezbinată. (...) Avem o echipă de 15 angajați preconizați. Colaboratori pe partea de realizarea de emisiuni sunt nume cunoscute dar care vor lucra timp de un an probono.

Lorand Turoș, membru CNA, în momentul dezbaterilor pentru acordarea licenței – Probabil vom vota acum această licență, dar cred că cu acest radiodifuzor ne vom întâlni cel puțin o dată la două luni.

Monica Gubernat, membru CNA – Având în vedere cutuma CNA, care spune că trebuie să privim cu bună credință și să le acordăm o șansă, vă rog frumos să privim lucrurile astfel și acum.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • 18 ore reluari, adica se va relua de 3 ori programul de 6 ore, zilnic ? NCN reloaded a mia oara. S-a mai ocupat de NCN cand avea sediul la Farmec.
  • Clujul are, in sfirsit, Antena 3 si Romania TV unite sub un singur nume - NCN, din cite citesc. Sa intelegem ca postul asta TV va emite in eter ori va fi preluat de retelele de cablu...si care ar fi acestea...
  • Da, la Cluj nu exista nicio televiziune de stiri.Acum PSD are televiziune la Cluj, asta e titlul!Alexa este patronul unui ziar online din Cluj si nu trece o zi fara sa imprastie cu laturi in Primarie+Boc+PNL.Inainte de turul al doilea, cu 10.000 de oameni la miting in oras, dumnealui scria un mirobolant editorial intitulat "Votez Victor Ponta!".Probabil l-ati vazut in interventii la Antena 3 si Romania tv.Asta e nivelul...Pazea!

Trimite un comentariu