Skip to main content

CNA a prelungit licenţa Radio ZU pentru staţia locală din Piteşti

 
radio zu
radio zu

radio zuConsiliul Naţional al Audiovizualului a decis, în unanimitate, să prelungească licenţa de emisie a postului Radio ZU din Piteşti.

Publicitate

Solicitatarea grupului Media Camina, care operează licenţele ZU, a fost votată în unanimitate de cei opt membri prezenţi astăzi la şedinţă (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea).

În faţa membrilor CNA, pentru prelungirea licenţei locale, s-au prezentat Victor Ferezan (redactor-şef al postului Radio ZU) şi Mirela Bomboe (reprezentata trustului Intact la CNA).

În şedinţa de astăzi a fost luată în discuţie şi o problemă mai veche, prgramul local al reţelelor naţionale de radio. În actele Consiliului, staţia Radio ZU din Piteşti figurează ca un post local de radio şi nu ca parte a unei reţele naţionale.

Victor Ferezan a spus că Radio ZU Piteşti are program local de 14 minute pe zi, în timpul săptămânii, şi 8 minute în weekend. Acesta a precizat că program local înseamnă "ştiri locale, generaliste".

CNA şi-a mai dat votul şi pentru modificarea structurii de program, Gabriel Tufeanu fiind singurul membru care s-a opus acestei solicitări a Media Camina.

CONTEXT. 

Radio ZU a primit licenţă de emisie de la CNA pentru staţia din Piteşti pe 10 mai 2004, autorizarea de la ANCOM a fost obţinută în data de 25 aprilie 2006. Postul local de radio emite, în Piteşti, pe frecvenţa 88,3 FM, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • berita android berita android
    ) ‘DUTE’ de aici baiete ca esti prea bun la gasit greseli de tipar, dar in ceata cand trebuie sa nimeresti forme gramaticale sau sa exprimi ceva coerent. Esti ‘ATEMPORAR’, ca sa te citez. Ca altfel orbecaiai mai departe. Ce spuneai atunci, mai decrepitule dulce, care esti? Esti in stare sa formulezi ceva coerent cap coada? Nu vrei sa asculti ceva, nu o fa. Pe o piata libera, clientul (ascultatorul) te tine in viata sau nu. Nu stevia de pseudocultura promovata de radioul X pentru tine, singular. Ai vazut ca am folosit referinte culinare, ca sa intelegi despre ce vorbim? Simt ca se leaga o adevarata amicitie intre noi, ce mai!… Sau „ce m-ai”, cum ai fi scris tu. - See more at: http://www.paginademedia.ro/2015/02/cna-a-prelungit-licenta-radio-zu-pentru-statia-locala-din-pitesti/#sthash.8CQbnc3k.dpuf
  • Bogdan V Bogdan V
    Un radio bun care merita sa fie ascultat in toata tara
  • undelucrezigeo? undelucrezigeo?
    :))) 'DUTE' de aici baiete ca esti prea bun la gasit greseli de tipar, dar in ceata cand trebuie sa nimeresti forme gramaticale sau sa exprimi ceva coerent. Esti 'ATEMPORAR', ca sa te citez. Ca altfel orbecaiai mai departe. Ce spuneai atunci, mai decrepitule dulce, care esti? Esti in stare sa formulezi ceva coerent cap coada? Nu vrei sa asculti ceva, nu o fa. Pe o piata libera, clientul (ascultatorul) te tine in viata sau nu. Nu stevia de pseudocultura promovata de radioul X pentru tine, singular. Ai vazut ca am folosit referinte culinare, ca sa intelegi despre ce vorbim? Simt ca se leaga o adevarata amicitie intre noi, ce mai!...
    Sau "ce m-ai", cum ai fi scris tu.
  • geo geo
    Dute-n colivie...literatule.
    Am zis eu ca nu au voie Zu sau Kiss ori 21 sa aibe frecvente nationale ori posturi locale. Si ce grile de program au radiourile amintite de tine...
    Si ai dreptate, ca sa te citez, sunt perferate...saraca ta limba română...
  • undelucrezigeo? undelucrezigeo?
    =)) partea cu limba romana ti-a scapat, bardule. Ai insa o excelenta cultura de cofetarie de cartier. Unde, probabil, ascultai radioul pirat al vecinului de la 7. Ca sa iti perii din frustrari, pb in cazul de fata este urmatoarea: un Radio Zu sau un Kiss FM sunt perferate de ascultatori unui Sky din Constanta sau Focus din Buzau, conform sondajelor ignorate de tine elegant ca pe santier. Iar asta, gurmand mic si decrepit ce esti, se numeste optiunea intr-o economie de piata.
  • geo geo
    Ce sondaje, ce grila, bai Limonada. Ce post de radio local este ala care peste 99 la suta din emisia zilnica retransmite programul national al statiei mama, mai Savarina. Daca si ei recunosc ca 8 sau 14 minute au pe zi program local, de ce ii contrazici, Stafida mica. Post local este Sky din Constanta sau Focus FM din Buzau...
  • undelucrezigeo? undelucrezigeo?
    Din fericire, sondajele si grila te contrazic. Ca si limba romana, de altfel. Te prinzi unde?
  • geo geo
    Nu exista post de radio local cu emisie proprie de 14 minute pe zi, în timpul săptămânii, și 8 minute în weekend. Practic, Radio Zu Pitesti nu exista, este doar o frecventa pe care se transmite programul national Zu intrerupt, o data pe ora in cursul saptaminii si o data la trei ore in week-end, pentru a intra calupul local de reclame ori citeva stiri cu specific local atemporare.

Trimite un comentariu

sus