Skip to main content

Cristian Hrubaru, noul prezentator al Cronicii Cârcotaşilor, în locul lui Alex Bogdan

 
Foto: Adevarul/ Prima TV
Foto: Adevarul/ Prima TV

Cronica Carcotasilor cu Hrubaru si Ioana Petric
FOTO: Prima TV

Publicitate

Cronica Cârcotaşilor va avea din martie un nou cârcotaş, în persoana lui Cristian Hrubaru, care îl înlocuieşte pe actorul Alex Bogdan.

Prezentatorul sezonului precedent al „Cronicii Cârcotaşilor“ a decis să se retragă pentru a-şi dedica timpul proiectelor din domeniul teatral, potrivit unui interviu publicat de ziarul Adevărul.

Astfel, la pupitrul Cronicii vor sta, din martie, Ioana Petric şi Cristian Hrubaru.

În această primăvară, Cronica tuturor Cârcotaşilor din România împlineşte 15 ani de la prima ediţie.

Cristian Hrubaru, noul partener de pupitru al Ioanei Petric:

“Cronica Cârcotaşilor va exista atât timp cât în România vor exista Cârcotaşi. Anul ăsta a venit rândul meu să stau la pupitru şi să fiu vocea Cârcotaşilor din toată ţara. Dacă nu eram eu, mai existau alte 20 de milioane de variante”, spune Hrubaru.

Foto: Adevarul/ Prima TV

Rockerul ţine să precizeze că “nu o să fie Cronica Ioanei şi a lui Hrubaru. O să fie Cronica Cârcotaşilor, în adevăratul sens. Cronica tuturor Cârcotaşilor din România”.

Cristian Hrubaru este, printre altele, şi voice over pentru materialele din emisiune şi va împlini în curând 10 ani de la intrarea în echipa Cronicii.

Cronica Cârcotaşilor este una dintre cele mai longevive emisiuni din România.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    Molarul Omah, asta asa este! Hrubaru este un Nimic care doar a facut sa cante cateva Cantecele Pentru Huidu si Gainusa. asa ca Hrubaru sa ramana la Muzica unde merita sa stea!
  • abdu rehab abdu rehab
    domnu foto, Dezbracatu este un Nimeni in Comparatie cu Huidu. sa stiti ca Huidu a creat Cronica Carcotasilor, care se numea Original in, Cronica Carcotasului, cu Huidu fiind SINGURUL PREZENTATOR, FARA GAINUSA. Gainusa este un Nimeni care a vrut sa faca un duet cu Huidu, crezand ca Huidu si Gainusa sunt un fel de Batman si Robin, sau Kirk si Spock (daca unii dintre voi ati auzit sau vazut Star Trek - Seria Originala din anii 60, nu Generatia Urmatoare din Anii 90 - macar sa stiti cine sunt astia doi). fara Huidu, Cronica nu ar fi Existat Vreodata, asa ca toti de aici are trebui sa ii Multumiti lui Huidu!
  • abdu rehab abdu rehab
    Emil, Sindromul Tourette se refera la Injuraturi in continuu. eu nu am Injurat pe Nimeni si Nimic pana acum. daca am Injurat, sa Prezinti Dovada ca eu as fii Injurat. si sa Scrii cu Majuscule nu este o Boala. decat pentru cei ce se uita la OTV si Etno TV, cam ca tine.
  • abdu rehab abdu rehab
    dar tu esti Romanca cumva? nu am mai vazut o Romanca numita ELGA pana acum.
  • Cristi Cristi
    "stilul de scris"... vai de capul tau! :) "Esti plavan", ca sa-l cite pe profesorul meu de romana. :)
  • Elga Elga
    Probabil ca nu esti roman, avand in vedere username-ul pe care l-ai ales si faptul ca scrii cu majuscule.
  • domnu foto domnu foto
    dezbracatu are 10 clase peste huidu.la tot
  • Emil Emil
    Abdu, ai sindromul Tourette al majusculelor.
  • Raluca Raluca
    dupa ce huidu i-a injurat pe sefii lui Hrubaru de la radio, sunt curioasa ce reactie vor avea acestia cand angajatul lor devine imaginea lui huidu? Tot pres?
  • unu unu
    Numele de Hrubaru va fi folosit doar la tv pe modelul Dezbracatu ? Ca asta e regula lui Huidu !
  • Molarul Omah Molarul Omah
    Baiatul ala Hrubaru nu are nici un haz, nici macar cand citeste glume scrise de altii. Sa te tii audiente maxime!
  • abdu rehab abdu rehab
    Andrei,

    o-i avea tu ceva de zis, dar asta este stilul meu de Scris! si da, am colosit Cratima la OI, ca sa arat care este cel mai boi, si care Citeste Plai cu Boi!

    "PAMFLET"
  • Andrei Andrei
    Care-i ideea cu cuvintele astea care incep cu litera mare fara noima in mijlocul propozitiei? Oi fi avut tu cea mai importanta idee de exprimat... ai facut-o de rahat.
  • abdu rehab abdu rehab
    de cand Huidu a avut acel Tragic Accident de Masina si a Plecat de la Cronica, Cronica nu a mai avut de atunci acelasi simt, si acelasi gust, vorbind de Emisiune. pentru mine, si pentru Altii, Cronica Carcotasilor a Incetat sa Existe in Momentul Accidentului cu Masina al lui Huidu. dupa ce Huidu a Plecat, tot sa Incercat sa se tina Emisiunea Proaspata si Curata, iar Gainusa sa ia Carma si sa il Aduca be Codrut Keghes - Alias Dezbracatu - in Locul lui Huidu. si, cum se Asteptau Toti, a iesit un Esec Incredibil. si Gainusa stie si stia asta Foarte Bine, dar tot a Sperat ca Cronica va Reveni la Zilele sale de Glorie, din Epoca Huidu. dar asta nu sa Intamplat, si Cronica sa dus in Jos in Cadere Libera, la Fund ca o Piatra. Aducand pe cineva din Vechea Garda, Precum Hrubaru, va fii la fel ca si cu Dezbracatu, un Esec Lamentabil. Huidu era Inima si Sufletul Emisiunii, Gainusa, Dezbracatu, Hrubaru, si Altii, mereu au fost niste figuranti Ieftini bun de nimic care il venerau pe Huidu ca pe Dumnezeul lor drag. indiferent cine va veni, nu se mai poate Absolut Nimic pentru Cronica sa fie Reinviata. sa dus. KAPUT, Pentru Totdeauna. sa-i Fie Cenusa Usoara.
  • Unu Unu
    2 puncte de rating ar fi bine ,dar rar vor sari de 1,5 . Cat erau la radio aveau si expunere buna . Fara radio si cu Prima pe locul 7 s-au dus vremurile cu 2-3puncte . Nici Gainusa nu a fost mai breaz si nici radioul ala unde a plecat cu audiente modeste nu l-a ajutat deloc . De unde concluzia ca unde nu-i cap ...vai de rating ! Sa vina Mondenii !

Trimite un comentariu

sus