Skip to main content

EXCLUSIV. Serviciul Român de Comedie, emisiune la Digi 24

 

Divertis-SRC

Publicitate

După sezoane în care Serviciul Român de Comedie a performat la posturi generaliste, echipa lui Toni Grecu se mută la un canal de știri.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Serviciul Român de Comedie va avea un program la canalul de știri Digi 24. Este vorba de un jurnal care va fi difuzat de Digi 24 în weekend.

Contractul dintre RCS și Serviciul Român de Comedie a fost deja semnat, potrivit informațiilor Paginademedia.ro.

Noua emisiune se va numi SuperJurnal și îi va incude pe majoritatea membrilor echipei: Toni Grecu, Jojo, Cătălin Neamțu, Claudiu Maier, Dragoș Mușat, Ducu Hâncu.

Ultimul post cu care Serviciul Român de Comedie a avut contract a fost Antena 1. În luna noiembrie, postul Intact a difuzat ultima ediție a emisiunii, înainte de finalul sezonului.

În momentul ruperii contractului cu Antena 1, Toni Grecu declara pentru Paginademedia.ro:

“Motivul este legat de performanțele ultimelor ediții. Măsura luată este bruscă, neașteptată și din rațiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor stației. Este motivul pe care ni l-au spus.
Din punct de vedere tehnic, întreruperea contractului s-a făcut prin acordul părților.”

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonați de Toni Grecu, după ce câțiva componenți ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis.

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de șapte ani la Antena 1, între 2001 și 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu aproximativ trei ani ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV și au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atrași și actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

În primăvara anului trecut, Serviciul Român de Comedie a revenit la Antena 1, unde a făcut emisiuni timp de un sezon și jumătate.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu